با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» برای شرکت‎‌های دارای سهمیه تولیدی امکان‌پذیر شد

شرایط ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش در حوزه سهمیه «صادرات خود مازاد»

شرایط ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش از در حوزه سهمیه «صادرات خود مازاد» با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» برای شرکت‎‌های دارای سهمیه تولیدی پیرو تصمیمات وزارت صمت در خصوص امکان ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش از محل«سهمیه صادرات خود مازاد» با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» برای شرکت های دارای سهمیه تولیدی، موارد زیر ایفاد می […]
شرایط ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش در حوزه سهمیه «صادرات خود مازاد»

شرایط ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش از در حوزه سهمیه «صادرات خود مازاد» با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» برای شرکت‎‌های دارای سهمیه تولیدی

پیرو تصمیمات وزارت صمت در خصوص امکان ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش از محل«سهمیه صادرات خود مازاد» با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» برای شرکت های دارای سهمیه تولیدی، موارد زیر ایفاد می گردد:

1- واحدهای دارای سهمیه تولیدی تنها در صورتی می توانند اقدام به ایجاد، ویرایش و تمدید ثبت سفارش از محل سهمیه صادرات خود مازاد با حالت ثبت سفارش«هیچکدام» نمایند که کد تعرفه های ثبت شده در پرونده در فهرست کالاهای دارای اولویت 1 وزارت صنعت، معدن و تجارت (لیست پیوست) وجود داشته باشد.

2- امکان ویرایش یا تمدید ثبت سفارشات این موضوع، که کد تعرفه‌‎های ثبت شده در آنها در فهرست کالاهای دارای اولویت 1 وزارت صنعت، معدن و تجارت وجود ندارند تنها در صورت داشتن تأمین ارز کامل برای ثبت سفارش امکان‎پذیر است.

3- چنانچه ثبت سفارش واحد تولیدی، هیچ یک از شرایط ذکر شده در بند 1 و 2 را نداشته باشند، امکان تغییر حالت ثبت سفارش از حالت «هیچکدام» به حالت«نیاز تولید خود» از طریق ثبت تیکت و با تعهد کاربر مبنی بر عدم وجود مشکل برای تأیید مجوز پرونده توسط استان محل فعالیت خود وجود خواهد داشت.

در خصوص ثبت سفارشات بند سوم، پس از تغییر حالت، ثبت سفارش تا پایان ویرایش پرونده توسط کاربر، در وضعیت تعلیق قرار خواهد گرفت.


__
انجمن صادرکنندگان استان اصفهان
www.esfahanexport.com