امکان صدور مجوز مجوز سامانه معاملات بر خط طلا و نقره از درگاه ملی مجوزها فراهم شد.
رییس مرکز ملی بهبود محیط کسب وکار، از اجرای سه اقدام مهم برای ساماندهی بازار طلا و جواهر کشور به خصوص در حوزه فروش برخط خبر داد و اعلام کرد با راهاندازی سامانه نظارتی بانک مرکزی، صدور این مجوز در درگاه ملی مجوزها نیز فعال گردید.
به گفته رئیس مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار، بانک مرکزی هفته گذشته بهصورت رسمی از سامانه ناظر بر معاملات برخط طلا و جواهر بهمنظور جلوگیری از تضییع حقوق مردم و مقابله با خامفروشی، رونمایی کرد و بهدنبال آن، مرکز بهبود محیط کسبوکار وزارت اقتصاد نیز امکان ثبت درخواست مجوز فروش برخط طلا را در درگاه ملی مجوزها که از حدود 1.5 سال قبل متوقف شده بود، مجدداً فعال کرد.
محضرنیا در ادامه با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در هیأت مقرراتزدایی گفت: هفته گذشته مجوز فروش مصنوعات طلا و مجوز فروش طلای آبشده که پیش از این بهصورت یکپارچه صادر میشد، از یکدیگر تفکیک شد و فعالان این دو حوزه باید مجوزهای جداگانه دریافت کنند.
وی با جمعبندی اقدامات انجامشده اظهار داشت: در مجموع سه اقدام اصلی در این حوزه انجام شده است؛ نخست اینکه ثبت درخواست مجوز فروش برخط طلا در درگاه ملی مجوزها دوباره فعال شده، دوم اینکه سامانه نظارتی بانک مرکزی راهاندازی شده تا از خالیفروشی و تضییع حقوق مصرفکنندگان جلوگیری شود و سوم اینکه مجوز فعالیت در حوزه طلای آبشده و مصنوعات طلا از یکدیگر تفکیک شده است.
رئیس مرکز بهبود محیط کسبوکار خاطرنشان کرد: با اجرای این اقدامات، زمینه لازم برای ساماندهی بازار فروش طلا و جواهر تا حد زیادی فراهم شده باشد./درگاه ملی مجوزهای کشور