سهل آبادی در کمیسیون معادن اتاق اصفهان :مشکلات معدن کاران اصفهان در اتاق به صورت ویژه پیگیری می شود
به گزارش روابط عمومی اتاق اصفهان ،«سید عبدالوهاب سهل آبادی »در نخستین جلسه کمیسیون معادن اتاق اصفهان تصریح کرد:استان اصفهان استانی معدنی است و نیاز دارد مسایل و مشکلات این بخش به صورت تخصصی پرداخته شود.
وی با اشاره به اینکه چند تشکل معدنی فعال در استان مشغول فعالیت است،افزود:تشکلهای معدنی می توانند در کمیسیون معادن اتاق حضور فعال و اثرگذار داشته باشند .وی خاطر نشان کرد:کمیسون معادن در دوره گذشته در قالب یک کمیسیون صنعت و معدن فعالیت می کرد و در دوره جدید به صورت یک کمیسیون مستقل فعالیت خود را آغاز کرده است .
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار توجه به نیازهای بخش معدن از سوی دولت شد و گفت:بسیاری از معادن با چالش هایی از قبیل نبود جاده های مناسب و انرژی های مورد نیاز از جمله آب و برق روبرویند.
سهل آبادی اظهار داشت:بیش از 70 درصد ماشین آلات معادن فرسوده و هزینه بر است و لازم است در این زمینه تسهیلات ویژه برای به روز شدن ماشین آلات در اختیار معدن کاران قرار گیرد.
وی اضافه کرد: پرداخت مالیات بر ارزش افزوده توسط معدن کاران به دلیل فروش های نسیه ای بسیار دشوار است .
سهل آبادی در بخش دیگری از سخنان خود کمیسیون ها را اتاق فکر اتاق بازرگانی برشمرد و گفت:اتاق اصفهان در دوره جدید تلاش می کند از تمام ظرفیت ها برای حل مشکلات فعالان اقتصادی استفاده کند.
«احمد خوروش»رییس کمیسیون معادن اتاق اصفهان در این جلسه تصریح کرد:این کمیسیون تلاش می کند که بر اساس اولویت مشکلات فعالان بخش معدن برنامه خود را تنظیم کند .
وی شورای گفتگو را ظرفیتی برای بیان مسایل و مشکلات بخش معادن و گامی در رفع آنان برشمرد و گفت:کمیته های کمیسیون معادن شامل صنایع معدنی،سنگ های تزیینی ،کانی های فلزی و کانی های غیر فلزی است .
«مصطفی رناسی»نایب رییس اتاق اصفهان در این جلسه گفت:در دوره جدید تلاش می شود که کمیسیون ها با برنامه چهارساله فعالیت خود را آغاز کنند و از موازی کاری بین کمیسیون ها جلوگیری شود.
وی از نقش آفرینی کمیته های تخصصی ذیل کمیسیون های اتاق خبر داد و گفت:کمیته های می توانند نقش مهمی در بیان مسایل و مشکلات بخش های اقتصادی و کارشناسی ان داشته باشند.
در این جلسه ابوالقاسم سرتیپی و علی خیرالهی به عنوان نواب رییس کمیسیون معادن شناخته شدند.
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.