برای رشد پایدار مالی باید به رابطه بین استراتژیها و داراییهای کسبوکار توجه کنیم، درک تفاوتهای داراییهای مشهود و نامشهود میتواند باعث خلق سود عملیاتی شود.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مجموعه رویدادهای استراتژیهای مالیمحور برای رشد پایدار، با حضور فعالان اقتصادی در سالن همایشهای اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
در این همایش، رضا باقری، دکترای مهندسی برق و عضو هیئتمدیره و بنیانگذار همراه مکانیک، رئیس هیئتمدیره پلتفرم ویتا اظهار داشت: مأموریت حرفهای من امروز در سه مورد خلاصه شده است، اول کمک به سرمایهگذاران و منابع مالی برای ورود به فرصتهای سرمایهگذاری به صورت کوتاه مدت یا میان مدت با بازگشت سرمایه با بازدهی خوب است.
وی افزود: دوم، ثبت کسبوکارها و کمک به کسبوکارهای متوسط و بزرگ برای تأمین مالی است، کمک میکنم شرکتهایی که ظرفیت رشد قابل توجهی دارند به بازدهی مناسب دست یابند.
رضایی گفت: در کسبوکارهایی که مشارکت سهامی دارند استقرار مدل رشد پایدار مالی و تأمین مالی را به عنوان مأموریت سوم در نظر دارم.
وی ادامه داد: ابتدای زنجیره شرکتهای نوپا و سهامداری است که وارد این زمینه نمیشوم، در شرکتهای درحالرشد نیز با مشارکت و اعتبار مالی این شرکتها را که نیازمند حمایت هستند، برای رشد فراهم میکنیم.
وی بیان کرد: شرکتهای درحالرشد، شرکتهایی هستند که الگوی اصلی خلق خود را پیدا کردهاند و برای رشد پایدار مالی تلاش میکنند.
رضایی خاطرنشان کرد: برای رشد پایدار مالی باید به رابطه بین استراتژیها و داراییهای کسبوکار توجه کنیم، درک تفاوتهای داراییهای مشهود و نامشهود میتواند باعث خلق سود عملیاتی شود.
این کارشناس افزود: در خصوص داراییهای مشهود آنچه قابل توجه است این است که این داراییها لزوماً نباید سود عملیاتی خلق کنند، این داراییها به دلیل اقتصاد تورمی، افزایش ارزش منظمی را خواهند داشت.
وی گفت: داراییهای نامشهود، به دلیل اینکه به سختی قابل ارزشگذاری و مبادله در بازار هستند و توسعه آنها بر روی بازارهای مختلف جهان در حال افزایش است که دارای ارزشی ۱۰ برابر داراییهای مشهود هستند و همین موضوع فضای رقابت را تغییر داده است.
رضایی بیان کرد: تشخیص داراییهای مشهود و غیرمشهود از طریق خلق سود عملیاتی ممکن است، هر چه هزینه میشود برای خلق سود است؛ هزینه عملیاتی هر نوع هزینهای است که برای حفظ شرایط موجود لازم است.
رضایی گفت: توسعه فعالیت محور بر اساس انجام فعالیتها خلق ارزش و سود را به همراه دارد؛ اما در فعالیتهای دارایی محور، توسعه داراییهای مؤثر به جای فعالیتهای مؤثر مورد توجه است و تمرکز حداکثری بر اهرم کردن رشد مالیاتی است.
وی افزود: کیفیت هر دارایی از بازدهی آن مشخص میشود، هر چه حاشیه سود عملیاتی بالاتر و میزان دارایی استفاده شده برای تحقق سود عملیاتی، کمتر باشد، بازدهی بالاتر است و مهمترین شاخصهایی است که باید در شرکتهای در حال رشد کنترل شود.