به دنبال تفاهمنامه منعقده با استانداری اصفهان برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سطح استان، اولین گردهمایی اجرایی با حضور شرکتهای خدمات فنی و مهندسی اصفهان با هدف بررسی مسائل فنی و اقتصادی و تدوین راهکارهای اجرایی برای عملیسازی تفاهمنامه فوق برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، تولید انرژیهای تجدیدپذیر بهعنوان یکی از اولویتهای توسعه و برنامههای کلان کشور مطرح شده است. نیاز روزافزون به تأمین برق از منابع پایدار، ضرورت استفاده از این انرژیها را دوچندان میکند.
بهینهسازی مصرف و توسعه تجدیدپذیرها، راهکار اصلی برونرفت از بحران
سعید محسنی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان، در این گردهمایی به مشکلات ناشی از کمبود برق اشاره کرد و گفت: کمبود برق بهعنوان یک واقعیت تلخ، نهتنها گریبانگیر صاحبان صنایع بلکه تمامی ذینفعان است. امید است با رویکردی چارهجویانه این مسئله حل شود.
وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین، تأکید کرد: تابستان پیشرو نیز همچون سال گذشته با چالش تأمین برق مواجه خواهیم بود. صنعت برق با منابع محدود موجود باید به بهینهسازی مصرف و توسعه سبد انرژی بهویژه تجدیدپذیرها روی آورد.
محسنی همچنین بر لزوم توسعه شبکه توزیع، دستگاههای ذخیره انرژی و افزایش ظرفیت تبادل برق تأکید کرد و خواستار همکاری گسترده سرمایهگذاران و بخش خصوصی برای حل مشکلات شد.
این گردهمایی نقطه عطفی برای آغاز اقدامات عملی در راستای تحقق اهداف تفاهمنامه ۱۰۰۰ مگاواتی نیروگاههای خورشیدی در استان اصفهان محسوب میشود. تعامل مؤثر میان دولت و بخش خصوصی، بهینهسازی مصرف انرژی و توسعه زیرساختهای تجدیدپذیر میتواند گامی مؤثر در رفع چالشهای صنعت برق و دستیابی به اهداف بلندمدت توسعه کشور باشد.