دومین همایش ملی F&L، سوخت و روانکارها با حضور مدعوینی از سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مسعود حکیم داوود، رئیس کمیته تولیدکنندگان فرآوردههای نفتی کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی اصفهان در این همایش اظهار کرد: برای برگزاری این همایش، مطالعات مختلفی انجام شد و تیمهای مختلفی از صنعت و دانشگاه و اتاق با هم همکاری کردند تا به جایگاه مورد نظر دست یابیم.
وی ادامه داد: سال گذشته این همایش با حضور بیش از ۳۸۰ نفر از بخشهای مختلف، برگزار و موضوعات مورد تبادل نظر و بررسی قرار گرفت و دستاوردهای خوبی به همراه داشت و امیدواریم همایش امسال نیز نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت کیمسکو اضافه کرد: تلاش ما بر این است که بتوانیم ارتباط میان صنعت و دانشگاه را روزبهروز گسترش دهیم، در همین راستا، تیمهای مختلفی از صنعت، دانشگاه، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی و... در این همایش حضور دارند و امیدواریم مذاکرات B2B به نتایج خوبی منجر شود.
در ادامه، بابک صفاری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان اظهار کرد: هدف این رویدادها چیزی جز پیشرفت برای کشور نیست و پیشرفت با سودآوری و تقویت بخش خصوصی محقق میشود، دنیا در حال تغییر است؛ لذا تحقیق و توسعه باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه اصفهان فعالیت دارند و در بخشهای مختلف کار میکنند؛ لذا از این ظرفیت میتوان به بهترین شکل بهره برد، دانشگاه میتواند در پیشبرد اهداف صنعت نقش مؤثری ایفا کند و در این زمینه مؤثر واقع شود. دانش فنی ایجاد شده در مراکز علمی و دانشگاهی این مزیت را دارد که بتواند مشکلات را تا حدود زیادی برطرف سازد.
روحالله میرزا امیری، عضو کمیسیون انرژی و صنایع پتروپالایشی اتاق اصفهان نیز عنوان کرد: تابآوری بخش خصوصی در شرایط ناترازی انرژی از اهمیت برخوردار است، در سالهای گذشته نیز صنایع با ناترازی روبرو بودهاند؛ اما ناترازی امسال به شکل ویژهتری رخ داد و اصل و ماهیت تولید را هدف قرار داد.
وی اضافه کرد: چابکی در اقدامات یکی از ضروریات مهمی است که در شرایط فعلی باید مدنظر صنایع باشد، در برخی مواقع لازم است در کوتاهترین زمان ممکن تصمیماتی کلیدی برای یک واحد تولیدی اتخاذ شود؛ لذا توجه به این مقوله ضروری است. ساختار انرژی در واحدهای تولیدی نیاز به توجه ویژه دارد تا هماهنگی لازم میان همه بخشها به صورت دقیق و منظم انجام شود.
میرزا امیری با اشاره بهضرورت افزایش بهرهوری، عنوان کرد: لازم است از پیشنهادات خلاقانه و مبتکرانه در زمینه انرژی بهره گرفته شود، البته باید خسارات واحدهای صنعتی و تولیدی که از ناترازی انرژی متضرر شدهاند نیز توسط حاکمیت جبران شود، با توجه به اهمیت موضوعات انرژی، شورای انرژی استان شکل گرفت تا شاهد بهبود اوضاع در این زمینه باشیم.
احمدرضا صافی، رئیس هیئتمدیره سندیکای صنعت برق استان اصفهان نیز اظهار کرد: شورای انرژی به صورت هفتگی جلسه دارد و موضوعات مرتبط با انرژی را بررسی میکند، سند جامع انرژی در سال ۹۵ تدوین شده و در حال تدوین برش استانی آن هستیم.
وی ادامه داد: تغییر ساعات کاری یکی از مواردی بود که میتوانست تغییراتی در مصرف انرژی ایجاد کند و میزان مصرف را کاهش دهد، در دو سال اخیر موارد متعددی را در شورای انرژی مورد بررسی قرار دادیم، یکی از اقدامات مؤثر شورا این بود که قطع گاز صرفاً باید با هماهنگی شورای انرژی انجام شود.
رئیس هیئتمدیره سندیکای صنعت برق استان اصفهان اضافه کرد: در پیک تابستان امسال، ۱۸ هزار مگاوات ناترازی انرژی داشتیم، در زمینه گاز نیز روزانه ۸۶۰ میلیون مترمکعب تولید گاز داریم که ۷۰۰ میلیون مترمکعب آن در مصارف خانگی و تجاری مصرف میشود و بقیه آن در بخش صنعتی و نیروگاهی مصرف میشود که این میزان هر سال افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه هر ساله شاهد رشد ۸ درصدی مصرف برق در کشور هستیم، اضافه کرد: ۸۰ درصد اقتصاد کشور وابسته به انرژی است و باید دید برنامه دولت برای رفع مشکلات چیست؟ باید تدابیری اندیشیده شود تا مشکلات کاهش یابد در غیر این صورت هر سال اوضاع بدتر میشود؛ زیرا هر سال شاهد افزایش میزان مصرف هستیم.