نهمین جلسه کمیسیون گردشگری، فرش و صنایعدستی اتاق بازرگانی اصفهان با حضور هیئتمدیره و اعضای جامعه تورگردانان ایران برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایعدستی اتاق بازرگانی اصفهان در نهمین جلسه این کمیسیون گفت: در یک ماه گذشته کمیسیون گردشگری، فرش و صنایعدستی اتاق بازرگانی اصفهان در رویدادهای بزرگی از جمله نمایشگاه گردشگری، صنایعدستی و هتلداری اصفهان و رویداد احیای مثلث طلایی گردشگری مشارکت داشته است.
وی در ادامه افزود: در ماه گذشته نمایشگاه گردشگری، صنایعدستی و هتلداری همراه با استقبال خوب بازدیدکنندگان و شهروندان برگزار شد. همزمان با این رویداد با حمایت و تأکید استاندار اصفهان تفاهمنامه مثلث طلایی گردشگری بین سه استان اصفهان، فارس و یزد امضا شد. همچنین مقرر شد که دبیرخانه مثلث طلایی گردشگری در استان یزد تشکیل شود و در همین راستا کمیتهای در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان راهاندازی میشود و نمایندهای را به دبیرخانه معرفی میکنیم.
ایزدی اظهار داشت: نمایشگاه فرش دستباف و جشنواره قالی فاخر را در پیش داریم که اقدامات اولیه و بررسی قالیها در حال انجام است و امیدواریم همانند سالهای گذشته باشکوه برگزار شود.
مصطفی شفیعی شکیب، رئیس جامعه تورگردانان ایران، در ادامه این جلسه گفت: نمایشگاهها نمایانگر تمدن، رسوم و هنر هر جامعهای است. بهعنوان نمونه نمایشگاه گردشگری اصفهان که اخیراً برگزار شد در سطح بینالمللی بود و جا دارد که چنین نمایشگاهی در خارج کشور نیز برگزار شود. بعد از نمایش گردشگری تهران، نمایشگاه اصفهان جزو بزرگترین نمایشگاههای کشور است. اصفهان امالقرای گردشگری ایران است و امیدواریم آژانسها و فعالان گردشگری بیشتری از اصفهان در نمایشگاههای خارجی حضور پیدا کنند.
وی همچنین تأکید کرد: باتوجهبه ظرفیتهای اصفهان و فعالیتهای وسیعی که در حوزه گردشگری در این شهر انجام میشود لازم است که ارتباط بین اتاق بازرگانی اصفهان و جامعه تورگردانان گسترش یابد و تورگردانان بیشتری باید عضو اتاق بازرگانی اصفهان شوند. از سوی دیگر اعضای جامعه تورگردانان نیز باید حضور و مشارکت فعالتری در جلسات و برنامههای کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان داشته باشند.
علیاکبر غمخوار، عضو هیئتمدیره جامعه تورگردانان ایران نیز گفت: گردشگری کشور بدون اصفهان معنایی ندارد، اگر مثلث طلایی گردشگری کشور را در نظر بگیریم، اصفهان در رأس این مثلث قرار میگیرد. بهواقع اصفهان نمود مؤثر ایران بعد از اسلام است. در بسیاری از جاهای دنیا ایران را به اصفهان میشناسند و این در حالی است که شاهد حضور کمرنگ فعالان گردشگری اصفهان در نمایشگاههای بینالمللی هستیم و حضور سایر شهرها قویتر است.
وی در ادامه تصریح کرد: برای رونق گردشگری باید دروازههای ورود به اصفهان باز شود. توسعه حملونقل هوایی، زمینی و ریلی باید در دستور کار و مطالبه اتاق بازرگانی اصفهان قرار گیرد و مسئله کمبود پرواز مستقیم به اصفهان از داخل و خارج کشور باید حل شود. خوشبختانه فرودگاه اصفهان در سالهای اخیر توسعه و پیشرفت خوبی داشته است؛ ولی تعداد پروازهایی که اکنون انجام میشود زیبنده و متناسب با ظرفیت این فرودگاه نیست. پروژه قطار سریعالسیر اصفهان - تهران یکی دیگر از پروژههایی است که میتواند تأثیر بسیار شگرفی در رشد گردشگری اصفهان و کشور داشته باشد و باید هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
کریم بیگی، نایبرئیس کمیسیون گردشگری، فرش و صنایعدستی اتاق بازرگانی اصفهان و رئیس جامعه هتلداران اصفهان نیز در این جلسه گفت: باتوجهبه شرایط موجود بینالمللی باید از توان گردشگری داخلی استفاده و علاقه به سفر داخلی را در بین خانوادهها ایجاد کنیم. انجمن تورگردانان کشور میتواند نقش محوری برای تولید و انتشار محتواهای گردشگری شهرها و استانهای کشور داشته باشد و از این طریق به رونق گردشگری کشور کمک کند. در اصفهان نزدیک به ۲۰۰ تیزر تبلیغاتی برای معرفی جاذبههای گردشگری تهیه شده است که میتواند در ایجاد علاقه بین خانوادهها برای سفر به اصفهان بسیار مؤثر باشد.
علیرضا حبیبی، معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان نیز در ادامه این جلسه گفت: در اصفهان به دنبال توسعه و رونق گردشگری روستایی و طبیعی، گردشگری صنایعدستی و گردشگری رویدادی هستیم. قصد داریم روی روشهای جدید جذب گردشگر در اصفهان کار کنیم. امیدواریم با حمایت اتاق بازرگانی اصفهان تفاهمنامههای همکاری با انجمن تورگردانان کشور امضا شود تا بتوانیم از ظرفیتها و تواناییهای هر دو طرف برای رشد و توسعه گردشگری کشور استفاده کنیم.