رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در اتاق بازرگانی اصفهان تمایل به ادامه رویداد تیکاف داریم و امیدواریم این روند با همکاری همه بخشها ادامه پیدا کند، خوشبختانه روند فعالیت و اتحاد بخش خصوصی در استان منجر به اتفاقات و تغییرات خوبی شده است.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در دهمین رویداد آموزشی تیکاف با موضوع «علم بهتر است یا ثروت» که در سالن همایشهای اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه یاد گرفتن کار خیر و یاد دادن امر خیر هر دو مهم است، اظهار کرد: در یک اقدام خیرخواهانه، رویدادهای آموزشی و خیرمحور «تیکاف» را در اتاق بازرگانی اصفهان به نتیجه رساندیم و یک سال پر برکت در زمینه برگزاری این رویداد آموزشی را پشت سر گذاشتیم.
وی ادامه داد: ما در اتاق بازرگانی اصفهان تمایل به ادامه رویداد تیکاف داریم و امیدواریم این روند با همکاری همه بخشها ادامه پیدا کند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اینکه ۹ تشکل مختلف بخش خصوصی شامل اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، اصناف، خانه صنعت و معدن، انجمن کارفرمایان و انجمن کارآفرینی به همراه سه تشکل کارگری دور یک میز در اتاق بازرگانی اصفهان جمع شده و با هم قرار گذاشتیم که برای به نتیجه رسیدن رویدادهایی که هیچ مخالفی از بین خودمان ندارد، دستبهدست هم دهیم.
وی ادامه داد: این اتحاد بین اتاقها و نهادهای خصوصی تأثیرگذار بود و تغییراتی در فضای استان ایجاد شد که از ثمرات همین همفکری بود.
همچنین محمدرضا گل احمد، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی اصفهان اظهار کرد: تیکاف یک حرکت به موقع برای تغییر و بهبودی در جامعه بود تا مسئولیت اجتماعی و تغییروتحول را از خودمان آغاز کنیم و این شعار کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی اصفهان نیز هست.
وی ادامه داد: نمیتوانیم تغییر نکرده و در جامعه تحول ایجاد نکنیم و انتظار داشته باشیم بقیه انسانها تغییر کرده و جامعه تحول یابد.
گل احمد گفت: در کمیسیون مسئولیت اجتماعی تلاش کردیم، تغییر را اول از سازمان خودمان آغاز کنیم و دست به دست هم دادیم تا این تغییر با رویداد تیکاف و از اتاق بازرگانی شکل گیرد و در ادامه تغییرات را از این محل گسترش داده و به بهبود فضای کسبوکار و فضای اجتماعی کمک کنیم.
وی ادامه داد: چهار زیر مجموعه در ساختار کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی طراحی کردیم که یکی در زمینه بهداشت محیط و به طور مثال کاهش آلودگی هوا فعالیت دارد، و مابقی شامل کمیته نوعدوستی، کمیته آموزش و مسئولیت اجتماعی نیز هرکدام برنامههای مؤثر مرتبط با خود را دارند.
حسین طاهری، پژوهشگر اقتصاد رفتاری و کارآفرینی نیز با اشاره به اینکه علم و ثروت در کنار هم اهمیت دارد، گفت: کشورهایی که درصد ترکیب سواد مالی آنها بالاتر است توسعه بهتری داشتهاند، بنابراین اگر بگوییم علم بهتر است یا ثروت به هر دو خیانت کردهایم؛ چراکه علم با ثروت مهم است.
وی در دهمین رویداد آموزشی تیکاف با موضوع «علم بهتر است یا ثروت» که در سالن همایشهای اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه موضوع «علم بهتر است یا ثروت» یکی از دغدغههای همیشگی ما بوده است، تأکید کرد: باید توجه کنیم که علم و ثروت هرکدام در جای خود معنا پیدا میکند؛ پس مهمتر این است که علم یا ثروت کجا استفاده میشود که بسته به نوع آن، ظرفیت افراد نیز مشخص میشود.
پژوهشگر اقتصاد رفتاری و کارآفرینی با تأکید بر اینکه چهار مکان هست که علم و ثروت در کنار هم مطرح شود و هر دو بسیار مهم هستند، بیان داشت: اولین محل مصرف که علم با ثروت معنا دارد و به هر دوی آنها معنا میدهد، علم و ثروت در خانواده است.
طاهری با تأکید بر اینکه در هر جامعهای کارآفرین و بخش خصوصی رشد کند، دیگر بخشها نیز رشد خواهند کرد، گفت: دومین محل مصرف علم با ثروت در یک سازمان است؛ چراکه اگر در یک کسبوکار علم و ثروت با یکدیگر جاری نشود موفق نخواهد بود.
وی سومین محلی که علم با ثروت در کنار یکدیگر مطرح میشود را «بازار» دانست و گفت: از میان صد برند برتر دنیا، بالاترین معیار برای ارزشگذاری برند، وفاداری مشتری است، بنابراین ما باید علم و ثروت را در کنار هم خرج مشتری کنیم، طبیعی است که مشتری آگاه بهتر و باکیفیتتر تصمیم میگیرد و وفادارتر است، از سویی اگر بخشی از پول مشتری با ارائه یک طرح به وی بازگردد یقیناً این مشتری نیز وفادار به شما خواهد بود.
پژوهشگر اقتصاد رفتاری و کارآفرینی بیان کرد: به این نکته مهم توجه کنید که ما تا زمانی که در زندگی هستیم، مؤثریم اما آیا وقتی نیستیم هم میتوانیم مؤثر باشیم، دقت به تفاوت این دو نگرش و انتخاب مؤثر بودن هنگام نبودن در دنیا بسیاری از محل مصرفهای زندگی ما را مشخص میکند.
طاهری گفت: جایی که علم را به کار برید تا به عمل تبدیل شود، ثروت نیز ایجاد میشود بدین معنا که زمانی که علم را به کار ببرید، خودبهخود ثروت ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه حتی کسب و نگهداشت ثروت نیز نیازمند علم است که به آن سواد مالی گوییم، گفت: کشورهایی که درصد ترکیب سواد مالی آنها بالاتر است توسعه بهتری داشتهاند، بنابراین اگر بگوییم علم بهتر است یا ثروت به هر دو خیانت کردهایم؛ چراکه علم با ثروت مهم است.
پژوهشگر اقتصاد رفتاری و کارآفرینی تصریح کرد: باید به این نکته اشاره کنم سه اصل مهم در مدیریت مالی که نیازمند علم است اول خرج کردن، دوم پسانداز کردن یا تبدیل و سوم بخشندگی است و زیبا اینکه ما مالک آنچه میبخشیم تا ابد خواهیم بود.
اشکان حریت، مدرس سبک زندگی نیز گفت: گاهی باید عادات را شکست، قدر داشتههای خود را بدانیم و برکت را در زندگی جدی بگیریم؛ زیرا برکت میتواند زندگی را تغییر دهد. برکت یک ثروت خفته است که میتواند نتایج خوبی رقم بزند.
وی ادامه داد: یکی از ثروتها، بودن در لحظه است، مسئولیت پذیری نیز مهم است، زندگی واقعی از زندگی فضای مجازی متفاوت است، باید توجه داشت هر چیزی به انسان مربوط شد زمان بر است، کار اقتصادی کردن فرایندی زمان بر است، زندگی را در مثلث خود، خدای خود و دنیای خودتان خلاصه کنید.