در سمینار آموزشی و آشنایی با جدیدترین نرمافزار طراحی طلا و جواهر «متریکس گلد» که به میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، جدیدترین نرمافزار در بازار طلا و جواهرات معرفی شد و کارآموزان با مقایسه ورژن قبلی و جدید، یک مدل طراحی نصب نگین طراحی شده بهصورت دیجیتال بر انگشتر را اجرا کردند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مهدی کرمانی، مدرس و طراح طلا و جواهرات و مدرس نرمافزار متریکس گلد با ابراز قدردانی از انجمن طلا و جواهر استان و میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان، گفت: در این سمینار نرمافزار جدیدی در بازار طلا و جواهرات معرفی و سپس در مقایسه با نسخه قبلی که «متریکس ۹» است، کارآموزان مشاهده میکنند که در روند طراحی جواهرات با ورژن جدید که بهصورت دیجیتال است، چه اتفاقی میافتد.
کرمانی با استقبال از حضور کارآموزان هنرجو و برخی جواهرسازان در این سمینار، گفت: قابلیتهای نرمافزار متریکس گلد، چگونگی شخصیسازی، طراحی یک انگشتر با نصب نگین از طریق نرمافزار در مقایسه با روشهای سنتی بررسی میشود.
او با بیان سختی و محدودیتهای روشهای سنتی و آثار دستی تهیه شده، توضیح داد: هنوز آثار ساخته شده با دست از ارزش مادی و معنوی بالایی برخوردار است و آنچه در کارهای دستساز اهمیت دارد، خاص و منحصربهفرد بودن آنهاست که از عهده هر کسی بر نمیآید.
مدرس نرمافزار متریکس گلد در تشریح روند طراحی، گفت: در این نرمافزار، طراحی از حالت سخت به مراحل سادهتر تبدیل میگردد و کارآموزان با برخورداری از آموزشهای لازم میتوانند به راحتی با نرمافزار، کارهای طراحی طلا و جواهر را با کیفیت و سرعت بالاتر انجام دهند. ضمن آنکه در این روش، از ابزارهایی مانند سوهان و سمباده استفاده نمیکنند؛ بلکه با طراحی و پرینت، سپس مراحل ریختهگری و ساخت اجرا میشود.
او افزود: در طراحی طلا و جواهرات بهصورت دیجیتال، علاوه بر امکان طراحی پیچیده، سرعت و سهولت کار بدون خطا، دورریز و هدررفت نداریم و محدودیتی نیز برای کار با انواع سنگهای جواهر وجود ندارد.
کرمانی با اذعان به تأثیر تکنولوژی در طراحی طلا و جواهرات، بیان کرد: با گسترش نرمافزارها، نحوه آموزش طراحی طلا و جواهر نیز بسیار تغییر کرده است و هنرجویان میتوانند با استفاده از ابزارهای دیجیتال، انواع طرحهای ساخت طلا و جواهر را اجرا کنند. در این روش، امکان پیشنمایش کار به مشتری وجود دارد.
در ادامه سمینار، پس از تشریح مراحل کار با نرمافزار متریکس گلد، هنرجویان به طراحی و ساخت یک مدل پرداختند.