تاریخ : شنبه 10 آذر 1403
کد 8051

با حضور معاون مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی (ACD) در اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد

گسترش تعاملات اقتصادی و سرمایه‌گذاری بین کشورهای عضو ACD

در نشستی که به میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان با حضور رئیس اتاق، معاون دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری کشورهای آسیایی (ACD) و نماینده وزارت امور خارجه در اصفهان برگزار شد، ابتکارات اتاق اصفهان در جایگاه کانون اتاق‌های بازرگانی کشورهای عضو در پیشبرد اهداف اقتصادی و گفتگوهای منطقه‌ای مطلوب ارزیابی شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در نشستی با معاون دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری کشورهای آسیایی (ACD) و نماینده وزارت امور خارجه در اصفهان با اشاره به تلاش‌های اتاق اصفهان به‌عنوان فوکال پوینت اتاق‌های بازرگانی منطقه آسیا، اظهار کرد: در این راه هم قسم و متعهد شده‌ایم تا از طریق سایت و کانال‌های ارتباطی که توسط اتاق اصفهان فراهم شده است، بسترهایی را در جهت برقراری ارتباطات و گسترش تعاملات اقتصادی تجاری و سرمایه‌گذاری بین کشورهای منطقه آسیا و عضو ACD ایجاد نماییم.
 کشانی گفت: هدف ما فراهم نمودن افق روشنی برای فعالان اقتصادی در زمینه تولیدات، بازاریابی و صادرات با کشورهای عضو مجمع است و بر این اساس، از معاون دبیرکل مجمع تقاضا داریم تا با راهنمایی و تشریح چگونگی گسترش تعاملات، هم بین اتاق‌های کشور و هم اتاق‌های کشورهای عضو مجمع در پیشبرد این روند به ما کمک کنند.
 رئیس اتاق بازرگانی اصفهان توضیح داد: اتاق بازرگانی لاهور برای میزبانی اجلاس بعدی ACD اعلام آمادگی کرده است؛ اما آنچه ضرورت دارد، تشکیل دبیرخانه اجلاس در ایران است.
 کشانی در بیان تلاش‌های اتاق اصفهان به‌عنوان فوکال پوینت، از طراحی سایت و بارگذاری اخبار و محتوای مرتبط، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری، موضوعات توسعه پایدار، زنان و کسب‌وکار و... خبر داد و افزود: عضویت ۳۵ کشور در مجمع و دسترسی به این سایت می‌تواند در اطلاع‌رسانی و گسترش تعاملات مؤثر باشد.
 
در ادامه، محمدتقی حسینی، معاون دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی (ACD) با ابراز خرسندی از ابتکارات اتاق اصفهان در این زمینه، بیان داشت: اتاق اصفهان باتوجه‌به مسئولیت خود، توانسته مصوبات خوبی را داشته باشد. ضمن آنکه جایگاه فرهنگی، هنری و تاریخی اصفهان که شناخته شده در سطح جهانی است، فرصت خوبی است که اتاق اصفهان به‌عنوان فوکال پوینت در اتاق‌های کشور و عضو مجمع، ایفای نقش نماید.
 او با اشاره به عضویت ۳۵ کشور آسیایی، گسترش تعاملات اتاق‌های بازرگانی برای آینده فعالان اقتصادی را مطلوب دانست و گفت: اگرچه قاره آسیا، گسترده و دارای تنوع دیدگاه‌ها است؛ اما درعین‌حال، این تنوع می‌تواند به ایجاد همگرایی بین کشورها رهنمون گردد و عملکرد اتاق‌ها و به‌ویژه اتاق اصفهان این قضیه را ثابت می‌کند.
 معاون مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی (ACD) درباره تأثیر محدودیت‌ها و موانع ناشی از تحریم‌ها در برقراری تعاملات اقتصادی، اعلام کرد: تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه که به ایران تحمیل گردیده، نه‌تنها از سوی سازمان ملل نیست؛ بلکه مورد اعتراض جامعه بین‌الملل واقع شده است.
 او با اذعان به اینکه نباید از ابزارهای تحریم برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی به کشورها استفاده کرد، گفت: قربانیان اصلی تحریم‌ها مردم هستند که فشارها به آنها تحمیل می‌شود.
 
در این جلسه، مصطفی دولت یار، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان، نقش تسهیلگری وزارت خارجه در ACD را مطرح کرد و توضیح داد: با توجه به ابتکار اتاق بازرگانی اصفهان در این زمینه که مورد استقبال دبیرکل قرار گرفت، فرصتی فراهم شد تا در چارچوب اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای آسیایی و ما به‌عنوان وزارت خارجه در جهت صدور مجوزها و روادید، بتوانیم به هم‌افزایی در گسترش تعاملات اقتصادی در سطح بین‌المللی برسیم.
 دولت یار، حاصل این تلاش‌ها را هم برای اتاق اصفهان و اتاق‌های ایران و هم اینکه بستری برای ایجاد فرصت‌های تجاری، تبادل دانش، تکنولوژی، تجربه و گشایش‌هایی برای کشور و فعالان اقتصادی است، مفید و ارزشمند دانست.
 او افزود: شرکت‌ها، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع از این طریق می‌توانند با همتایان خود در دیگر کشورها با هزینه کمتر و سرعت بیشتر ارتباط برقرار کنند. همچنین، در تأمین نیازها و تبادل اطلاعات، بازاریابی و توسعه صادرات با تماس‌های چهره‌به‌چهره که به واسطه نشست‌های مختلف و توسط اتاق‌های بازرگانی برگزار می‌شود، به یکدیگر کمک نمایند.