تاریخ : پنجشنبه 1 آذر 1403
کد 8021

لزوم انتقال تجربه بزرگان کارآفرین به جوانان

تلاش‌های صنعتگران برای کمک به اقتصاد استان فراموش نمی‌شود

در رویداد در مسیر موفقیت، از کارآفرینان بزرگ اصفهان تجلیل می‌شود و فضایی به منظور به اشتراک گذاشتن تجربیات گران‌بهای آنها با جوانان فراهم می‌شود.
 به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی در رویداد در مسیر موفقیت اظهار کرد: اتاق بازرگانی با هدف انتقال تجربیات ارزشمند کارآفرینان و صنعتگران بزرگ این شهر به جوانان این رویدادها را برگزار می‌کند، بزرگان اقتصاد این شهر سال‌ها کار کردند و تلاش‌های آنها برای اقتصاد شهر فراموش نخواهد شد، از زحمات آنها قدردانی می‌کنیم.
 
 نوید ادریس، مدیر توسعه کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان نیز گفت: ایجاد روحیه خطرپذیری، الهام بخشی و انتقال تجربه بزرگان کارآفرینی به جوانان، باعث رشد کارآفرینی و ایجاد انگیزه در جامعه است.
 وی در همایش در مسیر موفقیت که در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: همایش امروز هم‌زمان با هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد. از سال ۲۰۰۸ یک شبکه جهانی در زمینه کارآفرینی شروع به فعالیت کرد و هفته آخر نوامبر هفته کارآفرینی نام‌گذاری شده است.
 وی افزود: ۷۰ شرکت در این شبکه جهانی وجود دارند و برنامه‌های دیگری مانند تدکس، در این هفته برگزار می‌شود.
 ادریس گفت: تلاش ما افزایش فرهنگ قدردانی از کارآفرینی در جامعه است. همکاری دولت، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی، شبکه‌سازی آنها و ایجاد برنامه آموزشی، حمایتی و بحث‌های رسانه‌ای به ایجاد این فرهنگ کمک می‌کند.
 مدیر توسعه کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی، خاطرنشان کرد: برنامه در مسیر موفقیت باعث ایجاد انگیزه و الهام‌بخشی در جامعه و رشد کارآفرینی و خطرپذیری است که جوانان باید از کارآفرینان، این موضوع را یاد بگیرند. باید خلأ انتقال تجربه بزرگان به جوانان را پر کنیم.
 
 امیررضا ثابت‌پی، بنیان‌گذار گروه صنایع غذایی نامی‌نو هم در این همایش عنوان کرد: ابتدا قصد داشتیم نام این شرکت را نانی‌نو بگذاریم؛ اما بعد به طور تصادفی به نامی نو تبدیل شد. آوا برای اسم تجاری از معنای خوب مهم‌تر است.
 وی افزود: زمان تأسیس کارخانه، کارم را کنار گذاشتم و به سمت آرزوهایم رفتم. ما به کارمان اعتقاد زیادی داشتیم، پس ریسک بزرگی انجام دادیم و در نهایت به موفقیت رسیدیم.
 ثابت‌پی گفت: زمانی که شروع به کار کردیم سرمایه نداشتیم و باید به دنبال سرمایه‌گذار می‌رفتیم، با بیش از ۳۰ نفر مذاکره کردیم. با پافشاری، توانستیم سرمایه اولیه را کسب کنیم.
 بنیان‌گذار گروه صنایع غذایی نامی‌نو، خاطرنشان کرد: تولید مشکلات خاص خود را دارد و هر کسی در این راه طاقت نمی‌آورد. باید به شعور مصرف‌کننده احترام گذاشت و محصول بد را نمی‌توان فروخت. شرافت ما در تولید درگیر است.