تاریخ : چهارشنبه 30 آبان 1403
کد 8020

ارتقای مهارت‌های کارآفرینی و فناوری دانشجویان حاصل تلاش سرای نوآوری اتاق بازرگانی است

انعقاد یک قرارداد و سه تفاهم‌نامه بین صنعت و دانشگاه در اتاق بازرگانی اصفهان

جلسه انعقاد یک قرارداد و سه تفاهم‌نامه بین صنعت و دانشگاه در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در حاشیه جلسه انعقاد یک قرارداد و سه تفاهم‌نامه بین صنعت و دانشگاه که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، نقش سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان در ارتقای مهارت‌های دانشجویان و ایجاد بسترهای عملیاتی در حین آموزش در ارتباط با شرکت‌های صنعتی و فعالان اقتصادی را حائز اهمیت دانست.
 او با بیان اهمیت پیوند بین سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه، تأثیر برگزاری این رویداد در راستای تحقق اهداف صنعت و دانشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اکنون که پیوند بین دانشگاه و صنعت تا این مرحله پیش رفته است، به نظر می‌رسد وارد فاز اجرای پروژه‌های عملیاتی و ظرفیت‌های مشترک شده‌ایم و می‌توانیم با همکاری به تقویت و ارتقای مهارت‌های دانشجویان، توسعه مهارت‌های کارآفرینی و فناوری کمک کنیم.
نجفی با ابراز خرسندی از اتفاقات خوبی که در نتیجه پیوند بین دانشگاه، اتاق بازرگانی و صاحبان صنعت در حال روی دادن است، توضیح داد: همه این موارد حاصل تلاش سرای نوآوری است و جا دارد که از ریاست محترم اتاق بازرگانی و همکاران دانشگاه آزاد و سرای نوآوری اتاق قدردانی نماییم.
 رئیس دانشگاه آزاد واحد اصفهان به بیان فرصت‌هایی که سرای نوآوری می‌تواند برای رشته‌های مختلف مهندسی، فنی، علوم انسانی در زمینه استفاده از کارگاه‌های صنعتی، فعالیت‌های میدانی و عملیاتی برای دانشجویان فراهم نماید، پرداخت و افزود: به نظر می‌رسد این پیوند می‌تواند تکمیل‌کننده فرایند آموزش باشد.
 
 حسین ریاحی دهکردی، عضو کمیته خبرگان سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان نیز در حاشیه جلسه امضای سه تفاهم‌نامه و عقد یک قرارداد کسب‌وکار بین صنعت و دانشگاه، از فعالیت‌های هدفمند سرای نوآوری اتاق و اجرای رویدادهای متنوع در جهت برقراری پیوند بین دانشگاه و صنعت و حل چالش‌ها خبر داد.
وی گفت: جلسه امضای سه تفاهم‌نامه و عقد یک قرارداد بین شرکت‌هایی که به واسطه کارگزاری و واسطه‌گری از طریق اتاق بازرگانی بین صنایع نوآور و فعالیت‌های علمی و دانشگاهی صورت گرفته است، با هدف توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه برگزار شد.
عضو کمیته خبرگان سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان از راه‌اندازی هتل اسکول (Hotel School) با هدف توسعه صنعت گردشگری، ایستگاه شارژ خودرو برقی با اهداف محیط زیستی، قرارداد تولید خانه‌های پیش ساخته بتونی، تفاهم‌نامه تولید فرآورده‌های پالایشگاهی، یک مرکز آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد واحد شهرضا و یک مدرسه مهارتی در زمینه صنعت فولاد بین شرکت‌ها و دانشگاه در این جلسه خبر داد.
 او افزود: پیرو حرکت‌ها و واسطه‌گری‌هایی که سرای نوآوری اتاق در چارچوب تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه دنبال کرده است، فعالیت‌هایی به‌صورت متمرکز در زمینه جذب منابعی برای دانشگاه آزاد بواسطه دانشجو، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و معنوی، ارتقای دانش اساتید و از سوی دیگر، با نگاهی به چالش‌هایی که صنایع داشته‌اند، توانستند کارگزاری‌های هدفمندی را راه‌اندازی کنند و براین‌اساس، به انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه‌ها رهنمون شوند.
 ریاحی دهکردی در صحبت از فعالیت پیوسته و هدفمند سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان در زمینه تربیت صنعتیار، بیان کرد: رویدادهای متنوعی در راستای حل چالش‌های مراکز صنعتی برگزار شده است که ازجمله چهار دوره رویداد صنعتیار و پذیرش بیش از ۳۰۰ نفر صنعتیار در طی پنج سال بوده است.
 او افزود: تاکنون حدود ۶۰ نفر صنعتیار آموزش دیده توسط سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان به جامعه صنایع و کارخانه‌داران معرفی شده‌اند. ضمن آنکه علاوه بر بیش از ۴۰ دوره، رویدادهای دیگری برگزار شده است که البته جلسه امروز در قالب کسب‌وکار و عقد قرارداد برگزار شد.
 
محمدابراهیم خاتمی، رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نیز در حاشیه این مراسم، موضوع ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ترمیم حلقه مفقوده‌ای دانست که به‌عنوان خلاء در ارتباط بین دانشگاه و صنعت وجود داشت.
وی گفت: در این جلسه شاهد رویدادی هستیم که طبق آن، سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد با توجه به رسالتی که داشتند، توانستند در پیوند بین صنعت و دانشگاه گام‌های مؤثری بردارند و این حلقه مفقوده در ارتباطات صنعت که حوزه عمل و دانشگاه که زمینه علم و دانش است را با رویکرد مسئله محوری و حل چالش‌ها، ترمیم نمایند.
او، نقش سازمان صمت به‌عنوان نماینده دولت در این عرصه را، تسهیلگری در جهت صدور مجوزها، توسعه سیاست‌های اصلاح قوانین و حمایت از تولید دانست و افزود: با ارتقای جایگاه تولید و تحقیق و توسعه تا رسیدن به محصولات فناورانه که ما را از وابستگی به دیگر کشورها بی‌نیاز کند، ساخت کالای با کیفیت داخل، اجرای طرح‌های پژوهشی و مسئله‌محور که بتوانیم در جهت حل چالش‌های جامعه گام برداریم، باید تلاش کنیم. حاصل تلاش و ارتباطات سرای نوآوری اتاق اصفهان و دانشگاه آزاد، منجر به انعقاد تفاهم‌نامه و قراردادهایی با بخش خصوصی و دانشگاه شده است.