تاریخ : شنبه 26 آبان 1403
کد 8002

رتبه زنان کارآفرین ایرانی ثبت شده در یونسکو باید ارتقا یابد

هدف شورای عالی بانوان، امیدآفرینی برای زنان کارآفرین است

رئیس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان، گفت: مهارت‌های ارتباطی از واجبات رفتاری هر کارآفرین است و فنون مذاکره تأثیر بسیاری بر موفقیت استارتاپ‌ها می‌گذارد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مژگان ایزدی، رئیس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان، در کارگاه یک روزه فن بیان و مهارت‌های ارتباطی، اظهار داشت: در زمینه تجارت و کسب‌وکار باید اصولی کار کنیم و به تقویت پایه‌ها بپردازیم تا به موفقیت برسیم. زنان توانایی فتح قله‌های ارزشمند را دارند.
 وی افزود: دلیل برگزاری این کارگاه یاد دادن فن بیان و مهارت‌های ارتباطی به بانوان کارآفرین است. مهارت‌های ارتباطی از واجبات رفتاری هر کارآفرین است و فنون مذاکره تأثیر بسیاری بر موفقیت استارتاپ‌ها می‌گذارد.
 ایزدی گفت: رتبه زنان کارآفرین ایرانی ثبت شده در یونسکو، در جایگاه پایینی قرار دارد و این مشکل‌ساز است. حتی بعضی از کشورهای آفریقایی رتبه بهتری نسبت به ما دارند.
 رئیس شورای عالی بانوان، در خصوص علت این اتفاق، این‌گونه گفت: بسیاری از زنان صاحب استارتاپ در اتاق بازرگانی عضو نشده‌اند و برای همین آمار آن‌ها در یونسکو ثبت نخواهد شد.
 
 مرجان انشائیه، نایب‌رئیس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان هم در این نشست، گفت: وظیفه ما ایجاد امید برای دختران کارآفرین این سرزمین است تا از مهاجرت نخبه‌ها جلوگیری کنیم.
 وی افزود: آمار مهاجرت افزایش پیدا کرده و شاهد فرار مغزها از کشور هستیم که باید مانع آن شویم. هنگام تدریس در دانشگاه، ارتباط ویژه‌ای با نخبگان پیدا می‌کردم و به آن‌ها امیدوار بودم، اما زمانی که تلاش آنها به ثمر نشست به کشورهای دیگر مهاجرت و برای آن کشورها افتخارآفرینی کردند.
 انشائیه با بیان تلاش شورای عالی بانوان برای اهمیت به نخبگان، تصریح کرد: مهاجرت مصائب و مشکلات بسیاری دارد، مهاجران مجبور به کار در شغل‌های ساده هستند، آنها شهروند درجه دو محسوب می‌شوند. امیدواریم روزی برسد که انگیزه ماندن بیشتر شود و شورای عالی بانوان درصدد ایجاد انگیزه برای دختران کارآفرین کشور است.
 
 در ادامه فاطمه زهرا سیدان، مدرس فن بیان و مهارت‌های ارتباطی در این کارگاه، گفت: مارشال مک لوهان، صد سال گذشته دهکده جهانی را پیش‌بینی کرد، او گفت دنیا کوچک و انسان‌ها به هم نزدیک می‌شوند. اما دنیا در حال گسترش و جمعیت رو به افزایش بود، برای مردم سؤال پیش می‌آمد که جهان چگونه کوچک می‌شود که اکنون، با ظهور فضای مجازی، مفهوم دهکده جهانی قابل درک است.
 وی افزود: هدف از یادگیری مهارت‌های ارتباطی گسترش تعاملات و بهینه‌سازی کارها است. بقیه باید ما را ببینند و بشناسند. سخنوری و فن بیان کلید موفقیت در قرن ۲۱ است.
 سیدان ادامه داد: زبان بدن و فن بیان را باید به صورت مهارت آموخت، یادگیری آکادمیک به تنهایی اهمیت ندارد. مهارت یعنی انجام کار به بهترین‌نحو و یک کارآفرین وظیفه دارد، از مهارت‌های ارتباطی بالایی برخوردار باشد.
 مدرس فن بیان و مهارت‌های ارتباطی، تصریح کرد: ما باید از درونمان شروع کنیم تا در دنیای بیرون توسعه یابیم. در مهارت‌های ارتباطی ۵۵ درصد زبان بدن، ۳۸ درصد لحن صدا و ۷ درصد واژه‌ها و کلمات تأثیر گذارند که تقویت آن‌ها ضروری است.
 فاطمه زهرا سیدان در پایان، گفت: انجام مطالعه روزانه در پیشرفت فن بیان مؤثر است و با تکرار و تمرین می‌شود از مهارت‌های ارتباطی خوبی برخوردار شد.