نایبرئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در حاشیه بازدید هیئت تجاری اتاق بازرگانی اصفهان از نمایشگاه واردات چین، در جلسه مشترک با سرکنسول ایران در شانگهای، بر اهمیت تحقیقات بازار جامع قبل از ورود به بازارهای متنوع چین تأکید شد. اهمیت بستهبندی محصول و رعایت استانداردهای بینالمللی در کنار استفاده از اصطلاحات تخصصی متناسب با بازار هدف، به عنوان عوامل کلیدی در موفقیت محصولات ایرانی در بازار رقابتی چین مطرح گردید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، ابراهیم شهیر، نایبرئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات در خصوص بازدید هیئت تجاری اتاق بازرگانی اصفهان از نمایشگاه واردات چین عنوان کرد:China International Import Expo بزرگترین رویداد نمایشگاهی واردات به چین به شمار میرود. به تعبیری میتوان گفت اگر قرار بود کل دنیا در چهار روز یک جا جمع شوند و همه توانمندیهای حوزه تکنولوژی و تولید را به نمایش بگذارند آن مکان نمایشگاه واردات چین است. در این نمایشگاه شما میتوانید آینده دنیا را مشاهده کنید.
وی ادامه داد: هیئت تجاری اتاق بازرگانی اصفهان با هدف شناسایی ظرفیتهای تجاری کشور چین و صادرات کالاهای مزیت دار استان اصفهان بازدید خود را از بخشهای مختلف نمایشگاه انجام دادند.
به گفته ابراهیم شهیر، نکته قابل توجه در نمایشگاه واردات چین این موضوع است که تکنولوژی حرف اول نمایشگاه را میزند و همه کشورها برای صادرات تکنولوژی به چین تلاش میکنند، چین بیش از یک میلیارد و نیم بازار مصرف دارد و کشورها تلاش میکنند بجای صادرات مواد اولیه خام، کالای نهایی و یا تکنولوژی به چین صادر کنند.
نایبرئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی اصفهان افزود: از جمله بازدیدهای صورت گرفته از بخشهای مختلف نمایشگاه با توجه به حوزه کاری اعضا هیئت میتوان به بخشهای کشاورزی، صنایع غذایی، خودرو و غیره اشاره کرد.
به گفته شهیر، در بخش کشاورزی و صنایع غذایی، بیشتر محصولات فراوری شده در حوزه کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی را در بر داشته است. بخش صنایع خودروسازی شامل مطرحترین شرکتهای خودروسازی جهان با ارائه تازهترین محصولات در حوزه خودروهای برقی و فناوریهای نو بوده و همه شرکتهای خودروسازی آخرین محصولات خود در حوزه خودرو برقی و غیره را ارائه کردهاند. همچنین نکته بسیار مهم در بخش خودرو نمایشگاه، بهرهمندی از هوشمندسازی و بهینهسازی انرژی بوده است.
وی ادامه داد: در بخش هوش مصنوعی، تکنولوژی و فناوری نمایشگاه نیز حوزه رباتیک، هوشمندسازی و ترکیب دانش با صنعت با تمام قدرت به نمایش در آمد. در سالنهای مخصوص محصولات و تجهیزات پزشکی و دارویی، آنچه که در این حوزه در لبه تکنولوژی قرار دارد از سراسر کشورها در این نمایشگاه عرضه شده و تلاش همه بر این بوده است که نسل آینده این صنعت را نمایش دهند.
وی در ادامه افزود: در حاشیه این سفر، در جلسه مشترک با سرکنسول ایران در شانگهای، بر اهمیت تحقیقات بازار جامع قبل از ورود به بازارهای متنوع چین تأکید شد. اهمیت بستهبندی محصول و رعایت استانداردهای بینالمللی در کنار استفاده از اصطلاحات تخصصی متناسب با بازار هدف، به عنوان عوامل کلیدی در موفقیت محصولات ایرانی در بازار رقابتی چین مطرح گردید. همچنین، ضرورت تدوین استراتژی بلندمدت و متناسب با ویژگیهای هر محصول و شرایط خاص بازار چین، مورد تأکید قرار گرفت.
نایبرئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: بر اساس توافق صورت گرفته، با توجه به حضور رایزن بازرگانی ایران در شانگهای، برنامهریزی لازم برای برگزاری جلسات مشترک با اتاق بازرگانی اصفهان در حوزه توسعه تجارت، با همکاری کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات به عمل خواهد آمد. هدف از این همکاری، تسهیل در روند ورود محصولات ایرانی به بازار چین و گسترش همکاریهای اقتصادی بین دو کشور است.