تاریخ : دوشنبه 21 آبان 1403
کد 7992

شورای رؤسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد

اتاق بازرگانی به دنبال ثبت میراث اصفهان در فهرست آثار ناملموس جهان

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان گفت: «خورش ماست اصفهان» در فهرست آثار ناملموس جهان با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و با پرداخت هزار فرانک سوئیس توسط اتاق بازرگانی اصفهان به ثبت رسید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مژگان ایزدی، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون گردشگری، صنایع‌دستی و فرش اتاق بازرگانی در پنجمین شورای رؤسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی اصفهان از ثبت «خورش ماست اصفهان» در فهرست آثار ناملموس جهان خبر داد و گفت: این غذای سنتی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و با پرداخت هزار فرانک سوئیس توسط اتاق بازرگانی اصفهان به ثبت رسید.
 وی افزود: «دوغ و گوشفیل» و «بریان» نیز از دیگر غذاها در حوزه میراث ناملموس اصفهان است که اگر ثبت نشود به نام دیگر شهرها به ثبت خواهد رسید. غذا، بخشی از میراث ناملموس هر منطقه محسوب می‌شود و ثبت آثار ملموس و ناملموس موجب رونق گردشگری خواهد شد.
 
وحید فولادگر، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی نیز با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه ملی «فن نما» در مهرماه امسال افزود: این نمایشگاه طی دو سال گذشته بر اساس مصوبه قرارگاه دانش‌بنیان استانداری اصفهان برگزار شده و هدف آن نمایش توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور است.
 وی افزود: نمایشگاه ملی فن نما طی دو دوره گذشته با محوریت معاونت پژوهش شهرداری اصفهان برگزار شد و شهرداری اصفهان برای کمک به برگزاری این نمایشگاه ارزشمند ۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
 این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با بیان این که «کمیته متقاضیان فناوری» دومین نمایشگاه ملی فن نما بر عهده اتاق بازرگانی اصفهان بود، گفت: این کمیته با حدود ۵۰ صنعت و فعال بزرگ اقتصادی مکاتبه کرد تا علاوه بر اعلام نیازهای فناورانه خود در نمایشگاه فن نما، در این نمایشگاه نیز حضور یابند.
 فولادگر افزود: کارگزاری‌های تخصصی «بروکرها» در دنیا نقش مهمی در ایجاد ارتباط بین شرکت‌های دانش‌بنیان با صنایع بزرگ دارند؛ ولی در کشورمان در حال شکل‌گیری هستند و امسال بروکرهای تخصصی در نمایشگاه فن نما حضور یافتند تا نقش آنها در زیست‌بوم دانش‌بنیان نهادینه شود.
 وی گفت: امسال در نمایشگاه فن نما پاویون بین‌المللی برای حضور نمایندگان شرکت‌های خارجی فراهم شد که مورد استقبال قرار گرفت.
 
 همچنین سیدرضا صفوی، مدیر امور کمیسیون‌ها و تشکل‌های اقتصادی اتاق بازرگانی گفت: از مردادماه پارسال و به درخواست رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی برای بررسی بخشنامه‌های دولت و لغو بسیاری از بخشنامه‌های خلق‌الساعه ورود کرده‌اند تا از حقوق فعالان اقتصادی دفاع شود.
 صفوی افزود: موافقت سازمان امور مالیاتی با مهلت دو ماهه برای تغییر قانون صندوق‌های فروشگاهی، ابطال بخشنامه ارائه مستندات ۱۲ساله قطعی ارزش‌افزوده، موافقت وزارت اقتصاد و دارایی با تمدید ارسال اظهارنامه مالیاتی، پیگیری برای لغو بخشنامه صادرات ۱۰۰ درصدی پیاز و ابطال بخشنامه صادرات سیب درختی از سوی وزارت جهاد کشاورزی در اسفندماه پارسال از اقدام‌های کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی اصفهان است.
 وی گفت: ورود اتاق بازرگانی مانع اجرای بسیاری از بخشنامه‌های خلق‌الساعه دولت می‌شود.