رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، گفت: تلاش میکنیم تا در مسیر توسعه صنایع دستی، با کمک یکدیگر، سایر آثار دستی اصفهان را بینالمللی کنیم و نگذاریم کسی به فرصت تمدنی ما طمع داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در نشست ثبت جهانی هنر قلمزنی، اظهار داشت: پس از انتصاب استاندار اصفهان، زمینه ایجاد وفاق و اتحاد میان گروههای مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی استان فراهم شد که این همبستگی باعث تحولات مثبتی در حفظ و توسعه صنایع دستی اصفهان میشود.
وی افزود: ارکان استان دستبهدست هم دادند تا اصفهان به مرکز جهانی صنایع دستی تبدیل شود. وظیفه داریم از این میراث تمدنی محافظت کنیم. تلاش میکنیم تا با نگرشی که در مدیریت استان ایجاد شده تبدیل به یک آینده متمدن، متفکر و امیدوارکننده برای شهر و استان اصفهان شویم.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: تمدن اصفهان ارزش بالایی دارد و باید به این فکر کنیم که توانایی انتقال کدام میراث را به نسل آینده داریم. صد سال بعد آنچه از اصفهان باقی میماند، هنر، آثار فرهنگی و بالندگی اجتماعی است که اکنون شاهد آن هستیم.
کشانی با اشاره به اهمیت نقش اصفهان در صنایع دستی، گفت: اصفهان بهعنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی، آثار و سبکهای هنری خاصی همچون شعر، موسیقی و صنایع دستی بینظیر دارد که باعث تمایز این شهر از دیگر نقاط کشور است. این ویژگیها ما را ملزم میکند تا از این میراث برای نسلهای آینده محفاظت کنیم و عامل توسعه آن باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰ اثر صنایع دستی اصفهان در سطح ملی و چندین اثر مانند پارچه قلمکاری، کاشی هفترنگ و میناکاری بهصورت بینالمللی ثبت شدهاند. اکنون برای بار چهارم است یک رشته صنایع دستی اصفهان در سطح جهانی ثبت میشود و تلاش میکنیم تا با همکاری اتحادیه صنایع دستی استان، سایر آثار را نیز به ثبت جهانی برسانیم.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: اینکه اصفهان دومین شهر صنایع دستی است، عامل افزایش اهمیت آثار این شهر است و وظیفه داریم تا از این گنجینه حمایت کنیم.
امیر کشانی گفت: با حمایت استاندار و همت فعالان این حوزه، به آیندهای امیدوارکننده برای اصفهان و صنایع دستی آن نزدیک هستیم. آیندهای که در آن اصفهان بهعنوان میراثدار تمدن و هنر ایران به دنیا معرفی شود و جایگاه شایسته خود را در عرصه جهانی حفظ کند.
آلبوم تصاویر آیین ثبت نشان قلمزنی