دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان گفت: سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان با همکاری تیمی و کادربندی، بازاری برای تبادل و دانش و فناوری ایجاد میکند.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، حمید منتظرالقائم، دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه در جمع اعضای چهارمین رویداد صنعتیار با اشاره به اینکه سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه با هدف برقراری جریان دانش در صنعت و حل مسئله از بنگاههای اقتصادی از طریق پتانسیلهای موجود در دانشگاه، تأسیس شده است، اظهار کرد: این رویداد در قالب طرحها و رویدادهای گوناگون در حال فعالیت است و در همکاری با دانشگاهها همچون یک واسط و راهنمای آگاه به هر دو بخش برای ایجاد زبان مشترک بین صنعت و دانشگاه و پیگیری برای حل چالش صنعت به کمک پتانسیلهای دانشگاهی و مراکز علمی میتواند مؤثر باشد.
وی افزود: همکاری بین صنعت و دانشگاه میتواند منشأ نوآوری و توسعه پایدار باشد؛ اما به دلایل متفاوت تعداد کمی بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط تاکنون ارتباط مؤثری با دانشگاهها داشتهاند.
دبیرسرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه تصریح کرد: نقشی که در سرای نوآوری مشترک دانشگاههای استان اصفهان و اتاق بازرگانی اصفهان به صنعتیاران داده میشود برای رسیدن به تیمسازی و کادرسازی است.
وی با اشاره به اینکه در دوره چهارم صنعتیار دورههای کسب مهارت در قالب تیم تدارک دیده شده است، گفت: پیش از برگزاری سایر دورههای آموزشی لازم است که افراد این دوره همدیگر را بشناسند تا بتوانند بر اساس نیاز، مهارت تیمهای مورد علاقه همدیگر را انتخاب و تا پایان دوره همدیگر را همراهی کنند.
منتظرالقائم بیان داشت: بر همین اساس نشست امروز به آشنایی با مشخصات فردی، تجربیات و تواناییهای اعضای این دوره از رویداد صنعتیار گذشت و این نشست بر اساس درخواست متعدد اعضا شکل گرفت.
وی ادامه داد: در نهایت تیمها بر اساس امتیاز چیده میشوند و سپس هر کدام بر اساس امتیاز خود میتوانند منتورهای خود را انتخاب کنند.
در این نشست افراد چهارمین دوره رویداد صنعتیار به معرفی خود، تجربیات و سوابق خود پرداختند تا در آینده بتوانند بازاری برای تبادل و دانش و فناوری خود با همکاری تیمی ایجاد و رشد کنند.