رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: حق مردم اصفهان این نیست که با این حجم از آلودگی روبرو باشند، انتظار این است که مشکلات زایندهرود حل و این رودخانه پرآب جریان داشته باشد، برای این منظور نیاز به مدیریت یکپارچه آن است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، نشست هماندیشی فعالان اقتصادی و مدیران دستگاههای اجرائی با حضور معاون راهبردی رئیسجمهوری برگزار شد.
در این نشست، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان اظهار کرد: خوشبختانه همافزایی خوبی میان اتاقهای بازرگانی، اصناف و تعاون اصفهان وجود دارد که موجب پیشبرد کارها میشود، اصفهان شهری با آثار تاریخی بسیار زیاد و ارزشمند است که برای حفاظت از آثار و تاریخ و تمدن این شهر نیاز به ایجاد موزه مناسب احساس میشود.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی در راستای حل مشکلات اصفهان تلاش میکند، در همین راستا به همراه برخی بنگاههای اقتصادی در خصوص ایجاد ایرلاین برای اصفهان تمرکز کردهایم و امیدواریم بتوانیم در این بخش به اهداف دست یابیم.
وی تصریح کرد: حق مردم اصفهان این نیست که با این حجم از آلودگی روبرو باشند، انتظار این است که مشکلات زایندهرود حل و این رودخانه پرآب جریان داشته باشد، برای این منظور نیاز به مدیریت یکپارچه آن است.
مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری، صنایعدستی و فرش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: متأسفانه نتوانستهایم در حوزه تبلیغات و معرفی ظرفیتهای گردشگری اصفهان خوب عمل کنیم. بهرغم جاذبههای تاریخی بینظیری که در اصفهان وجود دارد بسیاری از گردشگران حتی در منطقه و حوزه خلیجفارس، اصفهان را نمیشناسند و شهرهای دیگر را به عنوان مقصد خود انتخاب میکنند.
وحید فولادگر، رئیس کمیسیون اقتصاد دانشبنیان اتاق بازرگانی اصفهان نیز تصریح کرد: اصفهان ظرفیتهای بسیار زیادی در حوزه شرکتهای دانشبنیان دارد. یکی از مشکلات شرکتهای دانشبنیان نداشتن متولی در سطح کلان است. پیشنهاد میکنیم اصفهان به عنوان مرکزیت و متولی این حوزه انتخاب شود.
فرشته امینی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی اصفهان هم گفت: برای توسعه صادرات استان نقشه راهی در اتاق بازرگانی اصفهان تدوین شده است که در آن به شناسایی پتانسیلهای صادراتی پرداختهایم. بر اساس این سند محصولات و خدمات اولویتدار اصفهان برای صادرات تعیین شدهاند. علاوه بر این کشورهای بازار هدف نیز که بیشترین تجارت و واردات کالا از اصفهان داشتند نیز مشخص شدهاند. همچنین مشخص شده است چه کالایی برای چه کشوری مناسب است و قصد داریم صادراتمان را بهصورت کاملاً هدفمند انجام دهیم. ظرف چند ماه آینده خروجی این تحقیق بهصورت کتابچهای منتشر میشود و در اختیار دولت، وزارتخانههای اقتصادی و وزارت امور خارجه برای حمایت و تسهیلگری قرار میگیرد.
آلبوم تصاویر دیدار ظریف با فعالان اقتصادی