تاریخ : يکشنبه 29 مهر 1403
کد 7920

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در نشست مدیران استان با معاون رئیس‌جمهور مطرح کرد

حل مشکلات زاینده‌رود با مدیریت یکپارچه این حوضه امکان‌پذیر است

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: حق مردم اصفهان این نیست که با این حجم از آلودگی روبرو باشند، انتظار این است که مشکلات زاینده‌رود حل و این رودخانه پرآب جریان داشته باشد، برای این منظور نیاز به مدیریت یکپارچه آن است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی و مدیران دستگاه‌های اجرائی با حضور معاون راهبردی رئیس‌جمهوری برگزار شد.
 در این نشست، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان اظهار کرد: خوشبختانه هم‌افزایی خوبی میان اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون اصفهان وجود دارد که موجب پیشبرد کارها می‌شود، اصفهان شهری با آثار تاریخی بسیار زیاد و ارزشمند است که برای حفاظت از آثار و تاریخ و تمدن این شهر نیاز به ایجاد موزه مناسب احساس می‌شود.
 وی ادامه داد: اتاق بازرگانی در راستای حل مشکلات اصفهان تلاش می‌کند، در همین راستا به همراه برخی بنگاه‌های اقتصادی در خصوص ایجاد ایرلاین برای اصفهان تمرکز کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم در این بخش به اهداف دست یابیم.
 وی تصریح کرد: حق مردم اصفهان این نیست که با این حجم از آلودگی روبرو باشند، انتظار این است که مشکلات زاینده‌رود حل و این رودخانه پرآب جریان داشته باشد، برای این منظور نیاز به مدیریت یکپارچه آن است.
 
 مژگان ایزدی، رئیس کمیسیون گردشگری، صنایع‌دستی و فرش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: متأسفانه نتوانسته‌ایم در حوزه تبلیغات و معرفی ظرفیت‌های گردشگری اصفهان خوب عمل کنیم. به‌رغم جاذبه‌های تاریخی بی‌نظیری که در اصفهان وجود دارد بسیاری از گردشگران حتی در منطقه و حوزه خلیج‌فارس، اصفهان را نمی‌شناسند و شهرهای دیگر را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند.
 
 وحید فولادگر، رئیس کمیسیون اقتصاد دانش‌بنیان اتاق بازرگانی اصفهان نیز تصریح کرد: اصفهان ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان دارد. یکی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان نداشتن متولی در سطح کلان است. پیشنهاد می‌کنیم اصفهان به عنوان مرکزیت و متولی این حوزه انتخاب شود.
 
 فرشته امینی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی اصفهان هم گفت: برای توسعه صادرات استان نقشه راهی در اتاق بازرگانی اصفهان تدوین شده است که در آن به شناسایی پتانسیل‌های صادراتی پرداخته‌ایم. بر اساس این سند محصولات و خدمات اولویت‌دار اصفهان برای صادرات تعیین شده‌اند. علاوه بر این کشورهای بازار هدف نیز که بیشترین تجارت و واردات کالا از اصفهان داشتند نیز مشخص شده‌اند. همچنین مشخص شده است چه کالایی برای چه کشوری مناسب است و قصد داریم صادراتمان را به‌صورت کاملاً هدفمند انجام دهیم. ظرف چند ماه آینده خروجی این تحقیق به‌صورت کتابچه‌ای منتشر می‌شود و در اختیار دولت، وزارتخانه‌های اقتصادی و وزارت امور خارجه برای حمایت و تسهیلگری قرار می‌گیرد.
 
 
آلبوم تصاویر دیدار ظریف با فعالان اقتصادی