تاریخ : سه شنبه 17 مهر 1403
کد 7874

رویداد صنعتیار چهار افتتاح شد

صنعتیار بهترین بستر برای گذر از نگاه سنتی کسب‌وکار است

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان گفت: روش‌های سنتی کسب‌وکار بدون تخصص گذشته است و باید از این نگاه سنتی عبور کرد و دانش را در کنار صنعت تجربه کرد و صنعتیار بهترین بستر برای گذر از روش‌های سنتی به روش‌های نوین است.
به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، علی صفر نورالله، عضو هیئت‌رئیسه و رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان در آیین افتتاحیه رویداد صنعتیار چهار اظهار کرد: سال‌های گذشته دانشگاه و صنعت به طور جداگانه از هم فعالیت داشته‌اند؛ اما با نسل جدید صنعت شاهد پیوند بین دانشگاه و صنعت هستیم.
وی افزود: در حال حاضر روش‌های سنتی تولید و فعالیت اقتصادی جوابگوی نیاز جامعه نیست و ازاین‌پس باید برای کسب درآمد به دنبال مهارت و تخصص رفت و دانشگاه‌ها بهترین بستر برای تغییر این نگاه از سنتی به تخصصی هستند.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: امروز حرف اول را تخصص می‌زند و دیگر روش‌های کسب سود یک‌طرفه جوابگو نیست؛ زیرا سود متقابل مطرح است و متخصصان فعلی به واسطه دانش موفق‌ترند.
وی با اشاره به اینکه تاریخ سنتی رفتار کردن گذشته است، تأکید کرد: نقش دانشگاه بسیار مهم است و اتاق اصفهان قدم نخست را برای این تغییر نگاه ایجاد کرده است که صنعتیار نمونه آن است .
 
*ارتباط بین دانشگاه و صنعت برقرار نشود باید با دانشگاه‌ها خداحافظی کرد

 پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: در دانشگاه آزاد پنج روند تعریف شده است که صنعتیار یکی از آنها است و در واقع ارتباط با دانشجویان رمز دانشگاه در آینده است و اگر نتوانیم این ارتباط را بین صنعت و دانشگاه برقرار کنیم باید با دانشگاه خداحافظی کنیم؛ همچنین اقتصاد هم بدون دانشگاه و دانش در آینده نمی‌تواند ادامه پیدا کند.
 
 حمید منتظرالقائم، دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه نیز گفت: ۳۰۹ نفر در سه دوره رویداد صنعتیار ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۲۸ نفر پذیرفته و در نهایت ۳۵ نفر تقدیر شدند.
 وی گفت: همچنین ۳ نفر در دوره نخست،۲ تیم ۴ نفری در دوره دوم و یک گروه مجهز در دوره سوم به‌عنوان صنعتیار برتر و منتور برتر شناخته شدند.
 دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه تصریح کرد: صنعتیار به تسهیلگری برای ارتباط با دانشگاه، هماهنگی جهت اجرای پروژه‌های پژوهشی و دسترسی به مجموعه‌ای از افراد با توانایی حل مسئله می‌پردازد که عارضه‌یابی تخصصی صنعت و شناسایی و اقدام در حل چالش‌های صنعتی از طریق پتانسیل دانشگاهی و دانش‌بنیان از دیگر اقدامات آن است.
 وی ادامه داد: شبکه‌سازی بین امکانات دانشگاه و صنعت به‌منظور بهره‌برداری مشترک، کمک به حل چالش فناوری و تهیه طرح‌های نوآورانه برای عملیاتی‌کردن ایده‌ها، تولید و توسعه محصولات از دیگر امتیازات صنعتیار است.
 منتظر القائم گفت: رویداد صنعتیار فراخوان شناسایی و جذب کارگزار دانش و فناوری است، ثبت‌نام، تست تیپ شخصیتی، مصاحبه حضوری انجام و در نهایت افراد پذیرفته شده رویداد انتخاب می‌شوند.
 وی اضافه کرد: رویداد صنعتیار چهار کمیته خبرگان، منتورینگ، مدرسین آموزشی و کوچینگ و تکنو بروکرها دارد که افراد را بر حسب کمیته ها و کارگروه‌ها چینش و دوره آموزشی برگزار می‌کند.
 دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه بیان داشت: تاکنون ۳ انعقاد قرارداد امضا و ۵ قرارداد در حال مذاکره و بازدید است.
 
 محمدابراهیم خاتمی، رئیس اداره پژوهش و فناوری سازمان صمت استان اصفهان گفت: حرکت در حال تکامل و بلوغ بسیار خوب آغاز شده است و سازمان صمت نیز به‌عنوان متولی بخشی از صنعت و تجارت به دنبال اقتصاد مدرن است و بر اساس رسالت کاری اقدامات را بر اساس اسناد بالادستی و سند چشم‌انداز هفتم توسعه به‌پیش می‌برد.
 وی افزود: ممکن است موارد قانونی نیز در حل چالش‌ها شناسایی شود که ما باید در راستای به‌هم‌رسانی صنعت و کسب‌وکار این مشکلات را با مشورت قشر دانشگاهی حل کنیم.
در این نشست منشور اخلاقی رویداد صنعتیار رونمایی و رویداد چهارم صنعتیار آغاز شد.