تاریخ : شنبه 14 مهر 1403
کد 7858

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان:

ایجاد مسیرهای مختلف برای جذب سرمایه‌گذاران در اتاق بازرگانی اصفهان

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تلاش داریم روندی را دنبال کنیم که به حفظ سرمایه‌های موجود و جذب سرمایه‌گذاران بیشتر منجر شود.
 به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، علی صفرنوراله، عضو هیات رئیسه اتاق در نشست اعضای انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایران با اتاق بازرگانی اصفهان گفت: اتاق بازرگانی اصفهان در زمینه سرمایه‌گذاری اقدامات خوبی انجام داده است، دفتر خدمات سرمایه‌گذاری را راه‌اندازی کردیم، همچنین باشگاه سرمایه‌گذاری اصفهان را داریم، در زمینه احصا مشکلات و رفع مسائل سرمایه‌گذاری تلاش می‌کنیم. سرمایه شامل منابع مالی، سرمایه انسانی و سرمایه اجتماعی است و باید در جهت حفظ و تقویت آنها تلاش کرد.
 وی گفت: در کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق تلاش داریم روندی را دنبال کنیم که به حفظ سرمایه‌های موجود و جذب سرمایه‌گذاران بیشتر منجر شود، با فعالان اقتصادی هم‌فکری و تعامل می‌شود و امیدواریم با برگزاری رویداد ایزینکس نیز شرایط برای سرمایه‌گذاری در استان هموارتر شود.
 

یک هزار شرکت دانش‌بنیان در اصفهان فعال هستند

 محمد مروج‌الاحکامی، مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان نیز گفت: اصفهان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جذب سرمایه‌گذاران دارد، بیش از ۱۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که شامل حدود یک هزار شرکت است، از طرفی صنایع بزرگی همچون لوازم‌خانگی، فولاد، پتروپالایش، نیروگاه و... در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که جای کار در این موارد زیاد است.
 وی گفت: متأسفانه تمام سکوهای تأمین مالی در تهران هستند و تنها دو سکو در اصفهان فعالیت دارند و در سایر استان‌ها نیز سکو وجود ندارد، لذا باید در این زمینه اقدامات بیشتری شکل بگیرد، اصفهان تا ۱۰ سال قبل شهر زندگی بود، زاینده‌رود آب داشت و آلودگی‌ها زیست‌محیطی نیز آن‌چنان‌که امروز می‌بینیم وجود نداشت؛ اما امروز کار متفاوت است و این موضوع می‌طلبد فکری اساسی شود و باید در این زمینه دست‌به‌دست یکدیگر دهیم تا بتوانیم مشکلات را برطرف سازیم.
 

سه هزار بنگاه در اصفهان نیازمند سرمایه‌گذاری هستند

 احسان شهیر، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان نیز گفت: بنگاه‌های زیادی در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که نیاز به سرمایه‌گذاری دارند، برخی واحدها دارای پیشرفت فیزیکی خوبی هستند؛ اما برای تکمیل شدن باید سرمایه به آنها تزریق شود، از طرفی برخی واحدها مجوزهای لازم را دریافت کرده‌اند؛ اما در مسیر تکمیل و توسعه با مشکلاتی روبرو هستند که سرمایه‌گذاران می‌توانند به آنها کمک کنند.
 وی با بیان اینکه حدود سه هزار بنگاه نیاز به جذب سرمایه دارند، اضافه کرد: در این شرایط می‌توان با مجوز تولید بدون کارخانه شرایط را تسهیل کرد تا بخشی از مسائل کاهش یابد، همچنین باید توجه داشت صرف جذب سرمایه‌گذار کافی نیست؛ بلکه باید رضایت سرمایه‌گذاران و ایجاد وفاداری در سرمایه‌گذاران نیز دنبال شود.