دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه گفت: با برطرف شدن چالشهای بنگاههای اقتصادی و افزایش صادرات، نمایشگاه فن نما میتواند تأثیرات مثبتی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، حمید منتظرالقائم، دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه و مسئول غرفه سرای نوآوری اتاق بازرگانی در نمایشگاه فن نما، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: غرفه سرای نوآوری، حاصل همکاری میان اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی افزود: در حال حاضر، چهار طرح توسط سرای نوآوری در حال اجرا است. طرح پویش که در آن دانشجویان موظفاند دو روز در هفته، در بنگاههای اقتصادی مشغول کار شوند. همچنین طرح پایش که در خصوص ارتباط نیروهای اقتصادی با اساتید دانشگاه برای رفع مشکلات است.
دبیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه ادامه داد: همچنین طرح تابش در حال اجراست که طبق قرارداد منعقد شده، شرکتهای دانشبنیان مجاز به استفاده از تجهیزات دانشگاه هستند. طرح رویش نیز استارتاپها را به بنگاههای اقتصادی، جهت سرمایهگذاری معرفی میکند.
منتظرالقائم، در رابطه با حضور شرکتکنندگان در نمایشگاه نیز گفت: بیشتر افراد از بخش خصوصی حضور دارند. اتاق بازرگانی مرجعی است که بخشهای خصوصی را در کنار یکدیگر قرار داده و به آنها خدماتی ارائه میدهد تا به اهداف خود برسند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری اتاق بازرگانی رویداد صنعتیار برگزار میشود که فضای میان بنگاهها اقتصادی و شرکتهای دانشبنیان را تسهیل میکند، افراد باتوجهبه نیازها و چالشهای ارسال شده از سوی دبیرخانه، مشکلات حاضر را برطرف میکنند.
وی افزود: با برطرف کردن چالشهای بنگاههای اقتصادی، آنها میتوانند خود را در دنیا مطرح کنند و در صادرات توسعه یابند که اگر نیاز شرکتها برطرف شود، نمایشگاه نیز آثار مثبتی خواهد داشت.
حمید منتظرالقائم گفت: برند و اعتبار اتاق بازرگانی به فرایند نوآوری کمک میکند. رویداد صنعتیار نیز در بستر فراهم شده توسط اتاق بازرگانی برگزار شد. اتاق بازرگانی در بخش صادرات هم تسهیلگر است و همکاری دانشگاه آزاد و اتاق بازرگانی اتفاق خوبی برای صنعت است.