مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: اتاق بازرگانی توجه ویژهای به مقوله هنر دارد که جای تشکر دارد، دیدگاههای خوبی در این زمینه وجود دارد و امیدواریم سرمایهگذاری در بخش هنر افزایش یابد.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، سید مهدی سیدین نیا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه بزرگ هنر اصفهان اظهار کرد: اگر شهر هنر در اصفهان عملیاتی شود، یک تحول بزرگ در زیرساختها و فرهنگ و هنر اتفاق میافتد.
وی افزود: سرمایهگذاری با هزینهکردن بسیار تفاوت دارد؛ سرمایهگذاری یعنی تمام اسباب رسیدن به نتیجه مطلوب فراهم شود تا بتوان به هدف رسید، یعنی تربیت نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات مناسب و زیربنایی باید فراهم شود و آن زمان است که ما میتوانیم بگوییم در هنر سرمایهگذاری کردهایم.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: قاعدتاً اگر در هنر سرمایهگذاری نکنیم، بهمرورزمان این عرصه رنگ میبازد و بسیاری از منابعمان را از دست میدهیم.
وی ادامه داد: به همین منظور مشارکت در ساخت این شهر هنر را به اتاق اصفهان دادهایم؛ زیرا با راهاندازی آن در سال ۲۵ هزار میلیارد تومان ارزش تولید ایجاد میکند و در اقتصاد هنر آینده کشور تأثیر دارد.
سیدیننیا گفت: باید نگاه به ظرفیت هنر را تغییر دهیم؛ زیرا بدون نگاه سرمایهگذاری در اقتصاد هنر شاهد اتفاق خاصی نخواهیم بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: اتاق بازرگانی توجه ویژهای به مقوله هنر دارد که جای تشکر دارد، دیدگاههای خوبی در این زمینه وجود دارد و امیدواریم سرمایهگذاری در بخش هنر افزایش یابد. هنر میتواند ارزش افزوده خوبی ایجاد کند. امیدواریم با رویکرد جدید اتاق بازرگانی شاهد اتفاقات مثبت در زمینه اقتصادی هنر باشیم. وی پیوست رسانهای برای شهر هنر را از دیگر موارد مهم برشمرد.
مجید کرباسچی، نایبرئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان گفت: اقتصاد و هنر باید به هم آمیخته باشد و گرنه ماندگاری لازم را نخواهد داشت و ما در آینده هنر اصفهان را از دست خواهیم داد.
وی افزود: استقبال از هنر و هنرمند نباید محدود به برگزاری یک رویداد هنری، نمایشگاه و... باشد؛ بلکه آثار هنری باید در هر زمانی موردتوجه قرار گیرد.
نایبرئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: اتاق اصفهان با پتانسیلی که در اختیار دارد میتواند قطب رویدادهای هنری در کشور باشد.
وی تأکید کرد: «نسل زد» ما نشان میدهد با هنر فاصله گرفته و اتاق بازرگانی در این راستا از اکنون اقدام به تربیت بازرگانان کوچک کرده است و هنرمندان نیز از اکنون باید به فکر تربیت نسل آینده دهه هشتادی و نودیها در عرصه هنر باشند.
کرباسچی، ایجاد صندوق سرمایهگذاری شتابدهنده و زنجیره توسعه اقتصاد دانش بنیانها و صندوق تأمین مالی را از دیگر اقدامات حمایتی عنوان کرد.