تاریخ : شنبه 27 مرداد 1403
کد 7678

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی:

پیش‌نویس قانون مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در مرحله پژوهش قرار دارد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در سی و نهمین جلسه کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی گفت: پیش‌نویس قانون مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
 به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان؛ مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در سی و نهمین جلسه کمیسیون مسئولیت اجتماعی با اشاره به اینکه پیش‌نویسی راجع به قانون مسئولیت اجتماعی طرح موضوع شده است، اظهار کرد: برای پیشگیری از هر گونه سوءاستفاده از عنوان مسئولیت اجتماعی قانونی مبنی بر شفافیت هزینه کرد و گزارش سالیانه، ترویج استانداردهای مسئولیت اجتماعی، پیوست اجتماعی به مرکز پژوهش مجلس ارائه شده است.
 وی با اشاره به اینکه در حوزه مسئولیت اجتماعی باید یک استاندارد تعریف شود، افزود: در کشور ما به دلیل نبودن همین استانداردها، هزینه‌های زیادی توسط شرکت‌ها در باشگاه‌های ورزشی انجام می‌‌شود که خروجی قابل قبولی نداشته و به نظر می‌رسد باید این سهم ورزش تقسیم شود.
 نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به‌زودی این پیش‌نویس مسئولیت اجتماعی به اتاق بازرگانی اصفهان ارائه می‌شود تا نظرات و نیازهای این حوزه مشخص شود.
 وی با اشاره به اینکه حاصل حکمرانی غلط موجب شده است که دچار تبعات محیط زیستی شویم، ادامه داد: غبارآلود بودن هوای اصفهان در تابستان و زمستان متفاوت است و این در حالی است که دشت‌های کویری شرق اصفهان خشک‌تر شده و همین عامل موجب افزایش گردوخاک در شهر اصفهان شده است.
 طغیانی گفت: برای رفع این فاجعه زیست‌محیطی بایدچند صد هزار هکتار بیابان‌زدایی کنیم که به طور تقریبی ۵۰ سال طول می‌کشد که این کار عملیاتی شود.
 وی اضافه کرد: متأسفانه در کشور نیز امکانات حمل‌ونقل عمومی علاوه بر کاهش تعداد، دچار فرسودگی هم هست و بنزین نیز به کشور وارد می‌شود.
 نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حکمرانی آب، چاره مدیریت حوزه آب است، گفت: رسیدگی به مسائل حوزه آب در کشور ما نیاز به عزم و اراده، اعتماد و مسئولیت سیاست‌گذاری دارد، چنانچه برای توسعه شهرهای جدید باید ظرفیت آبی و تأمین مسئله شرب را در نظر گرفت.
 
*قطعی آب و برق موجب خسارت‌های زیادی به صنعتگران شد

 امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به اینکه ما باید بیشتر دست‌به‌دست هم داده تا مشکلات اصفهان برطرف شود، گفت: قطعی آب و برق در ماه گذشته موجب خسارت‌های زیادی به صنعتگران شده است و ما در بحرانی به سر می‌بریم که نزدیک ۶۰ ساعت سرمایه ملی کشور به دلیل قطعی برق غیرفعال می‌شود.
 رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به پدیده فرونشست در استان اضافه کرد: در اصفهان بین ۸ تا ۱۸ سانتی‌متر فرونشست داریم لذا به نظر می‌رسد هیئت دولت باید در این زمینه تصمیم‌گیری کنند.
 
 محمدرضا گل احمد، عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق اصفهان بیان داشت: ما باید تاثیر خود را در قالب مسئولیت اجتماعی ادا کنیم و بر همین اساس ما در قالب محیط‌زیست، آب‌وهوا، بهداشت ودرمان، خیریه‌ها کمیته‌هایی داریم و از طریق کمیسیون به‌صورت هفتگی مسائل دنبال می‌شود.
 
*بناهای تاریخی اصفهان باید محافظت شوند

مژگان ایزدی، عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی پارلمان بخش خصوصی اصفهان ضمن تشریح شرایط برخی بناهای مهم تاریخی گفت: یکی از ایستگاه‌های مترو اصفهان از فاصله پنج متری مسجد جامع عتیق عبور می‌کند و آن را معرض خطر می‌اندازد.
 وی افزود: این مسجد سابقه یک هزار ساله دارد و در صورت آسیب وارد شدن به این بنا از ثبت یونسکو خارج می‌شود و این در حالی است که زمان پهلوی مناره‌های این مسجد سیم‌بندی شده است.
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی پارلمان بخش خصوصی اصفهان تصریح کرد: انتظار داریم شهرداری جلوی این اقدام را بگیرد؛ زیرا در زمان‌های گذشته عبور مترو از کنار این بنای تاریخی امضاء شده است.
 وی تأکید کرد: مسجد جامع اصفهان باید حفظ شود؛ زیرا معماری این مسجد منحصربه‌فرد بوده و مشابه آن وجود ندارد.
 ایزدی گفت: همچنین ارتباطی با شورای خلیفه‌گری ارامنه جلفا برقرار و زمینه گردشگری امن در محلات آن ایجاد شده است.
 
مصطفی نباتی‌نژاد، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه از الگوی سنتی شهروند و شهردار عبور کره‌ایم، گفت: الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهری بر چند محور تعریف شده است که شهروند وظیفه دارد وظایف شهروندی را رعایت و حداقل زباله‌های خود را خارج نوبت بیرون از منزل نگذارد.
 وی افزود: شهربان به شهروندان مشارکت‌جویی گفته می‌شود که تماس‌ها و پیگیری‌ها زیادی در مسائل شهری دارند.
 عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: شهر اندیش به فردی گفته می‌شود که پیشنهادات خود را ارائه می‌کند که تقریباً ۵ درصد جمعیت شهر اصفهان به این طبقه نخبگی تعلق دارند.
 وی ادامه داد: شهریار به فردی گفته می‌شود که برای انعکاس مشکلات یک اقدامی انجام می‌دهد که هدف تشکیل مجمع خیرین شهرساز است.