تاریخ : چهارشنبه 4 دي 1398
کد 2742

در پنجمین جلسه کمیسیون کشاورزی و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد:

استفاده از پتانسیل‌های موجود در دانشگاه‌ها، در رفع مشکلات حوزه کشاورزی موثر است/دانشجویان از بدو ورود به دانشگاه با صنایع آشنا شوند

در پنجمین جلسه کمیسیون کشاورزی و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) برگزار شد، استفاده از پتانسیل‌های موجود در دانشگاه‌ها در رفع مشکلات حوزه کشاورزی موثر بیان شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان محمدصادقی، رئیس کمیسیون کشاورزی و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان ضمن اشاره بر ضرورت تعامل سازنده میان صنعت و دانشگاه به منظور ایجاد جریان دانش در واحدهای صنعتی و استفاده از پتانسیل های موجود در دانشگاه برای انجام پروژه های تحقیقاتی صنایع گفت: اتاق بازرگانی برای ایجاد رابطه هر چه نزدیک تر و استفاده از پتانسیل‌های طرفین، تاکنون اقدامات بسیاری انجام داده است. 
وی با اشاره به مظلوم واقع شدن کشاورزی در کشور، تعامل سازنده میان دانشگاه و بخش کشاورزی را در رفع برخی مشکلات حوزه کشاورزی موثر دانست.
پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد خوراسگان در این جلسه ضمن تاکید بر همراهی تمامی بخش‌های دانشگاه با کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان افزود: به منظور تعامل سازنده میان صنعت و دانشگاه و استفاده بهینه از ظرفیت های طرفین تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی اصفهان منعقد شد.
اکبر پیرستانی، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد خوراسگان نیز از راه اندازی طرح پویش دانشگاه با محوریت حوزه فناوری در صنعت کشاورزی و ایجاد نمایشگاهی با همین موضوع خبر داد. 
وی ضمن تاکید بر ضرورت آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان از بدو ورود به دانشگاه با صنعت، ایجاد مرکز رشد گیاهان دارویی را یکی دیگر از نتایج انعقاد تفاهم‌نامه میان اتاق بازرگانی و دانشگاه خوراسگان بیان کرد. 
در ادامه حسین نوریان، رئیس کمیته سیاستگذاری، فرهنگ سازی و ترویج کشاورزی نوین ذیل کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان، تحول در هر زمینه‌ای را نیازمند برنامه‌ریزی دانست و افزود: پس از این اقدام، تحلیل برنامه‌ریزی موجب بهبود اکوسیستم کشاورزی می‌شود. 
وی از تشکیل کارگروه تحلیل کشاورزی ذیل کمیسیون کشاورزی برای رسیدن به این سطح خبر داد و با اشاره به استقبال مردم از مصرف غذاهای ارگانیک، برنامه ریزی در تولید این نوع محصولات را بسیار مهم دانست. 
مازیار مومنی، عضو کمیسیون نیز ضمن تشریح طرح ملی هوشمندسازی اطلاعات و بهره برداری حوزه کشاورزی، ایجاد تنوع در تولید محصولات کشاورزی و آموزش روستاییان برای تولید محصولات متنوع را از مهم ترین دلایل اجرایی کردن این طرح ملی عنوان و تصریح کرد: مراحل مهم این طرح شامل ثبت اطلاعات بهره برداری، راستی آزمایی و صحت اطلاعات، صدور مجوزهای بهره برداری، تحلیل داده، اطلاع رسانی و تجارت است. 
مومنی همچنین بر تشکیل کنوانسیون تغییرات اقلیمی به منظور سنجش گازهای گلخانه‌ای برای کنترل گرمای زمین اشاره کرد و گفت: بورس اقلیمی به صورت تخصصی در بخش‌های تجارت گازهای گلخانه‌ای و تجارت آب فعالیت می‌کند. 
عضو کمیسیون کشاورزی با تاکید بر اینکه طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، در سال ‌2060 ایران به یکی از تشنه‌ترین کشورهای جهان تبدیل خواهد شد، افزود: به همین دلیل، توجه به آب مجازی که شامل آب داخل محصول است، بیش از پیش احساس می‌شود. 
گفتنی است در ادامه جلسه، اعضا از آزمایشگاه معیار دانش به عنوان دومین مرکز آزمایش و آنالیز دقیق محصولات کشاورزی در کشور، نمایشگاه کار و کشف فرصت و مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی بازدید کردند. 
 
آلبوم تصاویر پنجمین جلسه کمیسیون کشاورزی-98