تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1395
کد 905

در کمیسیون معادن اتاق اصفهان مطرح شد؛ حضور کمرنگ فعالان سنگ ایران در نمایشگاه های بین المللی

در کمیسیون معادن اتاق اصفهان مطرح شد؛ حضور کمرنگ فعالان سنگ ایران در نمایشگاه های بین المللی

مدیر اجرایی سایت تخصصی سنگ ( You stone) خواستار حضور پررنگ فعالان صنعت سنگ استان اصفهان در نمایشگاه های خارجی شد

مدیر عامل  شرکت تخصصی سنگ ( You stone) خواستار حضور پررنگ فعالان صنعت سنگ استان اصفهان در نمایشگاه های خارجی شد و گفت:نمایشگاه های بین المللی صنعت ساختمان فرصت بسیار مناسبی برای بازاریابی و شناخت سلیقه مشتریان است ولی  متاسفانه تولید کنندگان و صادرکنندگان سنگ ایران از این فرصت کمتر استفاده می کنند .

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان،«محمد رسا» در سومین  جلسه کمیسیون معادن اتاق اصفهان تصریح کرد: ایران می تواند در بازار روسیه حضور دایمی داشته باشد زیرا هم روابط سیاسی و هم مسافت جغرافیایی این کشور  با ایران نزدیک است.

وی از نبود اطلاعات دقیق از تعداد معادن سنگ و ظرفیت های آن  در ایران خبر داد و گفت:در دسترس بودن این اطلاعات می تواند میزان تولید و صادرات  سنگ را به طور دقیق مشخص کند.

وی صنعت سنگ ایران پتانسیل  گسترده ایی برای صادرات به بازارهای خارجی برشمرد و گفت:صنعت سنگ ایران می تواند طی پنج سال  10 برابر ظرفیت موجود استخراج ، فرآوری و صادرات داشته باشد.   

وی با اشاره به گردش مالی 27 میلیارد دلاری سنگ در جهان سهم ایران را 560 میلیون دلار برشمرد و گفت:صنعت سنگ ایران ظرفیت  صادرات 5 میلیارد دلاری سنگ در جهان را دارد .

«احمد خوروش»رییس کمیسیون معدن اتاق اصفهان خواستار توجه ویژه صادرکنندگان و تولید کنندگان سنگ استان اصفهان به بازار روسیه  شد و گفت: صادرات سنگ به روسیه می تواند بخشی از مشکلات صنعت سنگ را مرتفع سازد.

وی توجه به معادن را رویکرد اقتصاد ایران برشمرد و گفت:پس از نوسانات بازر نفت ،معادن بویژه  سن می تواند نقش مهمی در رشد تولید ناخالص ملی داشته باشد.

«دهشید»مسوول کمیته کانی های غیرفلزی کمیسیون در این جلسه گفت:نبود زیرساخت های حمل و نقل ،ضمانت های بیمه ،مشکلات بانکی ،بسته بندی نامناسب ،رقابت منفی صادرکننده ،سیستم ارزش گذاری در گمرک روسیه ،ضعف در بازاریابی روسیه ،نوسان روبل در برابر دلار،بالا بودن عوارض مرزی  گمرک روسیه از جمله  مشکلات تجارت فعالان اقتصادی با روسیه است.

«حسام الدین فرهادی»عضو کمیسوین معادن در این جلسه به عملکرد کارگروه تدوین بانک اطلاعاتی ذیل کمیسیون  اشاره کرد و گفت:برای شناسایی ظرفیت های تولیدی و فرآوری  معادن استان نیاز به ایجاد بانک اطلاعاتی است که بر اساس پتانسیل های صادراتی معادن  بررسی شود.

«احمد رضا بصیری» عضو کمیسیون معادن ومسئول کارگروه  بررسی مسائل و مشکلات صنعت سنگ دراین جلسه با ارایه گزارشی از عملکرد کارگروه گفت:وضع مالیات بر صادران سنگ خام (کوپ)یکی از اقدامات کارشناسی نشده دولت و شورای عالی اقتصادی در مورد این صنعت است .

وی افزود: برای تصحیح این قانون و مصادیق مواد خام معدنی جلسه ایی با حضور وزیر ، معاون معدنی وی و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می گردد .

وی فرآوری سنگ را نیاز به سرمایه گذاری سنگین دانست و گفت:تقویت تولید صنایع فرآوری معادن و حضور در بازارهای خارجی می تواند به این بخش کمک کند.

«شهریار شعبانی دبیر کمیسیون و مسوول کمیته صنایع معدنی  با توجه به برگزاری اولین جلسه کارگروه قراردادهای معدنی به ارایه گزارشی از این جلسه ارایه کرد و گفت: نحوه تنظیم و تدوین قراردادها و تفاهم نامه های معدنی با حضور مشاوره حقوقی و مشاوره بین الملل  در این کارگروه بررسی شد

وی پیشنهاد تنظیم و امضای تفاهم نامه های همکاری با سازمان هایی همچون استاندارد ، بازرسی sgs ، گمرک  در راستای تسهیل امور صادرات مواد معدنی استان شد. 

آلبوم تصاویر کمیسیون معادن-5-95