تاریخ : يکشنبه 9 ارديبهشت 1397
کد 1912

در کمیته توسعه زیرساخت و خدمات گردشگری مطرح شد

هدف گذاری جذب 500 هزار گردشگر چینی در سال برای اصفهان/راه اندازی میز چین در اداره میراث فرهنگی و گردشگری

کمیته توسعه زیرساخت و خدمات گردشگری با حضور رییس کمیسیون گردشگری ،رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و جمعی از آژانس های مسافرتی استان در تالار هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
محمدرضا رجالی رییس کمیسیون گردشگری و برندشهری اصفهان در این جلسه گفت:کمیته های تخصصی کمیسیون گردشگری با حضور فعالان این بخش تلاش می کنند مسایل و مشکلات پیش روی این صنعت را برطرف و با همراهی بخش دولتی زمینه جذب گردشگران خارجی رو داخلی را به اصفهان فراهم می کنند.
محسن یارمحمدیان معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در این جلسه گفت:همراهی بخش خصوصی با بخش دولتی در توسعه صنعت گردشگری اصفهان  نقش بسیار اثرگذار و تسهیل کننده ایی دارد.
مسوول کمیته  توسعه زیرساخت و خدمات گردشگری  کمیسیون  از راه اندازی میز چین در سازمان میراث فرهنگی با هدف جذب گردشگران چینی به اصفهان خبر داد و گفت:کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی با همکاری میراث فرهنگی و وزارت امور خارجه می تواند زمینه جذب گردشگران خارجی را فراهم سازد.
علیرضا سالاریان رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه استان اصفهان در این جلسه با تشریح جذابیت اصفهان برای گردشگران خارجی گفت:جذب گردشگران خارجی  و توسعه روابط اقتصادی استان با سایر کشور ها در اولویت  فعالیت های دفتر نمایندگی  وزارت امور خارجه در استان است.
وی با اشاره به ظرفیت جذب گردشگر چینی برای اصفهان گفت:سالانه 100 میلیون چینی سفر خارجی دارند که 50 میلیون آنان به سمت غرب آسیا ،اروپا و آمریکا سفر می کنند و اصفهان می تواند بخش از این ظرفیت بالفعل را به خود جذب کند.
وی خواستار برنامه ریزی استان اصفهان در جذب 500 هزار گردشگر چینی در سال شد و گفت:چین بازار جدید گردشگری جهان به شمار می آید و به دلیل حجم بالای گردشگر می تواند یکی از مهمترین هدف های گردشگری استان اصفهان باشد.
سالاریان هفته فرهنگی اصفهان را فرصتی بدیل برای جذب گردشگران خارجی بویژه چینی ها برشمرد و گفت:امیدواریم که شهرداری با هماهنگی سایر سازمان ها و ارگان ها برنامه مدونی برای جذب گردشگران خارجی در این هفته فرهنگی ایجاد کند.
وی راه اندازی خطوط هوایی را عامل لازم نه کافی برای جذب گردشگر عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم گردشگر را جذب کنیم ایرلاین ها خطوط هوایی را راه اندازی می کنند و نباید راه اندازی ایرلاین را مهمترین عامل در نظر گرفت.
وی مهمترین اقدام برای جذب گردشگران خارجی بویژه چین ها را بازاریابی و تبلیغات دانست و گفت:ترکیه سالانه 200 میلیون دلار برای معرفی کشورش در رسانه های گروهی و نمایشگاه ها هزینه می کند و استان اصفهان برای جذب گردشگر خارجی بایستی عمده بودجه خود را در بخش بازاریابی هزینه کند.
حجت الله یزدان پناه رییس گروه گردشگری دانشگاه اصفهان در این جلسه  با اشاره به اینکه از نظر گردشگران خارجی ایران و عراق شبیه یکدیگرند،گفت:برای معرفی ایران و جاذبه های گردشگری باید تلاش مضاعف کرد تا ایران را با عراق اشتباه نگیرند.
وی تاکید کرد:گردشگری اصفهان به برندسازی نیاز دارد و متاسفانه در مارکتینگ و تبلیغات از کشورهای مانند ترکیه بسیار عقبیم.
وی اضافه کرد:شرق آسیا بهترین بازار گردشگری برای اصفهان است.شهروندان این کشورها روز به روز ثروتمندتر می شوند و می توانند به عنوان هدف گردشگری اصفهان به شمار آیند.
امیر مسعود لوافان عضو هیات مدیره اتحادیه هتلداران اصفهان در این جلسه گفت:شناخت نداشتن از گردشگران خارج بویژه شرق آسیا یکی از چالش های مهم پیش روی صنعت گردشگری اصفهان است و بایستی با تحقیق و پژوهش و همکاری دانشگاه ها این چالش ها برطرف شود.
کاووس مسعودی  عضو اتحادیه آژانس داران اصفهان در این جلسه گفت:بیش از 20 آژانس اصفهان در زمینه جذب گردشگر خارجی فعالیت می کنند و بورکراسی اداری مهمترین چالش پیش روی این آژانس هاست.
 
آلبوم تصاویر 4015-1-1397