تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1396
کد 1634

گلشیرازی: استفاده از فناوری اطلاعات درکسب و کار یک ضرورت اجتناب ناپذیری است

رییس کمیسیون تجارت در این جلسه توجه به تجارت الکترونیک از سوی فعالان اقتصادی شد و گفت: استفاده از فناوری اطلاعات درکسب و کار یک ضرورت اجتناب ناپذیری است.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان،مسعود گلشیرازی در ششمین جلسه هیات رییسه کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی  اصفهان تصریح کرد:کمیسیون در راستای نهادینه سازی تجارت الکترونیک در فضای اقتصادی استان اقدام به تشکیل کمیته  تخصصی کرده  و در این زمینه نشست های و کارگاه های آموزشی برگزار می کند.
گلشیرازی حقوق مالکیت  معنوی را  از بخش های مهم یک کسب و کار عنوان کرد و  گفت:متاسفانه شرکت ها نسبت به برندینگ و حقوق مالکیت معنوی آشنایی کمتری دارند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز رشد صادرات استان اصفهان در ساختمان شماره  3 اتاق بازرگانی اصفهان گفت:این مرکز می تواند نقش موثری در شناسایی ظرفیت های صادراتی استان و بازاریابی کالا و خدماتی تولیدی داشته باشد  
مجید کرباسچی مسوول کمیته ict  کمیسیون در این جلسه گفت:تجارت الکترونیک می توانددر فعالیت های تولیدی و تجاری فعالان  اقتصادی تسهیل ایجاد کند.
وی تصریح کرد: 2 هزار و 224 کسب و کار الکترونیک در اصفهان مشغول فعالیت است که ظرفیت قابل توجهی برای سایر بخش های اقتصادی است که از خدمات این کسب و کار  استفاده کنند.
وی از تشکیل کارگروه کسب و کار نوین ذیل کمیته ict  کمیسیون خبرداد و گفت:این کارگروه با هدف معرفی کسب و کارهای نوین به فعالان اقتصادی تشکیل می شود.
علی محمد آقاجان مشاور کمیسیون تجارت در این جلسه گفت:یک گوشی آیفون 1000 دلاری برابر 20 بشکه نفتی 50 دلار است و تکنولوژی و فناوری های نوین دارای ارزش افزوده و سود دهی بیشتری نسبت به فروش ذخایر طبیعی است.  
محمدرضا  غفرالهی عضو کمیسیون تجارت خواستار توجه اتاق بازرگانی به اعزام هیات های تجاری از اصفهان به کشورهای هدف صادراتی شد و گفت:حضور فعالان اقتصادی در قالب هیات های تجاری اثرگذاری بیشتری نسبت به حضور انفرادی در کشورهای هدف صادراتی دارد.
جلیل مشکاتی دیگر عضو کمیسیون خواستار ایجاد نمایندگی معتبر شرکت های خارجی در ایران با هدف واردات کالای با کیفیت شد و گفت:واردات در کنار صادرات تجارت را شکل می دهد و نباید نگاه منفی به واردات داشت .
وی اضافه کرد:متاسفانه واردات از منظر برخی از مسوولین دولتی به معنای تعطیل شدن تولید داخل است و این در حالیست که واردات می تواند چرخه تولید و صادرات کشور را به درستی بچرخاند.
سید اکبر منتظرین دیگر عضو کمیسیون خواستار مبارزه جدی با پدیده قاچاق شد و گفت:مبارزه با قاچاق در عمل باید انجام شود و فعالیت های مقابله با آن  قابل اندازه گیری  باشد.
کیهان عباسیان مشاور کمیسیون تجارت در این جلسه گفت:اتاق استانبول 17 دفتر نمایندگی در آسیا دارد و این دفاتر زمینه برقراری ارتباط با تولید کنندگان ترک را با کشورهای آسیایی فراهم می کند .
وی خواستار فعال شدن توافق نامه های همکاری اتاق بازرگانی اصفهان با سایر اتاق های بازرگانی شد و گفت:ایجاد دفاتر تجاری در کشورهای هدف صادراتی می تواند به توسعه حجم مبادلات تجاری منجر شود.
حمیدرضا مومنی مسوول کمیته توسعه صادرات کمیسیون در این جلسه گفت:تشکیل میز کالا در سازمان توسعه تجارت گامی ارزشمند برای صادرات محصولات دارای مزیت است .
وی برگزاری هفته صادرات ،برگزاری نشست با انجمن های دوستی کشورها و تعامل با اتاق های بازرگانی سایر استان ها را از برنامه های کمیته توسعه صادرات در شش ماه دوم سال جاری عنوان کرد.
علی  صنایعی استاد دانشگاه اصفهان در این جلسه خواستار تمرکز بر شعار «یا مرگ یا صادرات» از سوی فعالان اقتصادی و مسوولین دولتی شد و گفت:مطالعه صادرات به خاورمیانه یکی از پروژه های مطالعاتی دانشگاه اصفهان  است که با هدف بررسی و تحلیل بازارهای هدف صادراتی استان اصفهان  انجام می گیرد.
در پایان این جلسه با ادغام برخی از کمیته ها  مصوب شد که پنج کمیته واردات و بازرگانی داخلی ، ICT ، امور گمرکی و حمل و نقل ،حقوق تجارت مالکیت فکری و برندینگ و  توسعه صادرات به فعالیت بپردازند.  
 
آلبوم تصاویر 3142-7-1396